Έγκλημα

Απάτες ύψους 1,5 εκατ ευρώ στην “Εθνική Ασφαλιστική”

Η ίδια η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα τον εντοπισμό σοβαρών ατασθαλιών στον κλάδο Ζημιών Αυτοκινήτων Εξωτερικού από τις οποίες εκατομμύρια ευρώ "έκαναν φτερά".

Στο πλαίσιο των συστηματικών ελέγχων που πραγματοποιούνται από την Εσωτερική Επιθεώρηση του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας στην Εθνική Ασφαλιστική αποκαλύφθηκαν οι απάτες στις οποίες εμπλέκονται στελέχη της ασφαλιστικής εταιρείας.

Η Εθνική Ασφαλιστική εκτιμά ότι η ζημία που προκλήθηκε φτάνει τα περίπου 1,5 εκατ. ευρώ και θα στραφεί κατά παντός υπευθύνου για την αποκατάστασή της ενώ ήδη έχει απευθυνθεί στην αστυνομία.

Η Διοίκηση της εταιρείας δεσμεύεται “για την αταλάντευτη προσπάθεια εξυγίανσης και εξορθολογισμού της λειτουργίας της Εταιρίας, με στόχο την υγιή ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς και της Εταιρίας προς όφελος των εργαζομένων σε αυτήν, των συνεργατών, των πελατών και των μετόχων της”.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Έτσι… ξετίναξαν την ”Εθνική Ασφαλιστική”-Κέρδισαν πάνω από 1εκ.€!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα