Έγκλημα

Ηράκλειο: ”Ελάτε γρήγορα, ο γιος μου απειλεί να με σκοτώσει”!

Ο 58χρονος πατέρας τηλεφώνησε στην αστυνομία και κατήγγειλε τον 27χρονο γιο του...

Οικογενειακές διαφορές, όπως φαίνεται, είχαν πατέρας και γιος στο δημοτικό διαμέρισμα της Βαγιωνιάς στον δήμο Γόρτυνας, ενώ ο 58χρονος πατέρας κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τόσο την περασμένη Κυριακή (17-07-2011) όσο και το προηγούμενο διάστημα, ο 27χρονος γιος του τον απειλούσε πως θα τον σκοτώσει!

Ο φερόμενος δράστης συνελήφθη χθες (19-07-2011) από Αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς για παράβαση του Νόμου περί Όπλων καθώς μετά από καταγγελία του πατέρα του, κατασχέθηκε το κυνηγητικό όπλο του 27χρονου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα