Τοπικά Νέα

Ηράκλειο: Μπήκαν με μαγιό και… πήγαν να βγουν με κοστούμι!

Σωστά μοντελάκια θα έβγαιναν από το κατάστημα οι 3 αλλοδαποί, αλλά τελικά ατύχησαν...

Τρείς Ρουμάνοι 20, 26 και 39 ετών συνελήφθησαν στο Ηράκλειο ενώ έκλεβαν ρούχα απο κατάστημα στον δήμο Χερσονήσου. Αρχικά, η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, έπιασε στα “πράσα” τον 20χρονο την στιγμή που έκλεβε ένα ρούχο και ο οποίος συνελήφθη απο περιπολούντες αστυνομικούς που έφθασαν αμέσως στο κατάστημα.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, στην συνέχεια ο 20χρονος Ρουμάνος υπέδειξε ως συνεργούς του, δυο ομοεθνείς του ηλικίας 26 και 39 ετών, στην κατοχή των οποίων έπειτα από  έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα είδη ρουχισμού τα οποία αναγνωρίσθηκαν με απόλυτη βεβαιότητα από την ιδιοκτήτρια του καταστήματος, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία τα οποία κατασχέθηκαν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα