Τοπικά Νέα

Μεσολόγγι: ΕΔΕ για τη διαρροή των φωτογραφιών από το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ

Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να διαπιστωθούν τυχόν ευθύνες για τη διαρροή του φωτογραφικού υλικού από το σημείο των ερευνών στο Μεσολόγγι διέταξε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ καθώς απαγορεύεται η δημοσιοποίηση τους.

Οι φωτογραφίες δείχνουν το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο και τα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ.

Νέες έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος

Έρευνες στην περιοχή της Κατοχής Μεσολογγίου, όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο ήταν νεκροί ο Βασίλης Γρατσάνης και ο Γιάννης Κορδώσης, πραγματοποίησε κλιμάκιο αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έλεγχος κρίθηκε απαραίτητος από την αστυνομία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το αυτοκίνητο των δύο ανδρών είχε συγκρουστεί με άλλο διερχόμενο όχημα, πριν καταλήξει στο αρδευτικό κανάλι.

Παράλληλα, αναμένεται να οριστεί, άμεσα, εμπειρογνώμονας, ώστε υπάρξει επίσημο πόρισμα, τόσο για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες το αυτοκίνητο των δύο ανδρών εξετράπη της πορείας και κατέληξε στο κανάλι, όσο και για τη μηχανολογική κατάσταση του οχήματος.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα