Παράξενες Ειδήσεις

Video όπου εμφανίζεται Μονόκερως συγκλονίζει τον Καναδά! ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Με επείγουσα ανακοίνωση του το επιστημονικό κέντρο του Οντάριο δίνει οδηγίες στους κατοίκους σε περίπτωση που τους πλησιάσει το θεωρούμενο ως ''μυθικό'' ον.

Μέχρι τη χθεσινή ημέρα ο Μονόκερως ήταν πλάσμα της ινδικής και της κινεζικής μυθολογίας.
 
Το περιέγραφαν ως ένα άγριο ζώο αδύνατο να πιαστεί, με τη μορφή αλόγου κι ένα κέρατο στο μέτωπο,που είχε μαντικές ικανότητες.
 
Σύμφωνα με τους θρύλους ο Μονόκερως ήταν το μυθικό ον που έφεραν τα πνεύματα πέντε πλανητών στη μητέρα του Κομφούκιου λίγο πριν τον γεννήσει.
 
Όμως το επιστημονικό κέντρο του Οντάριο δεν εξετάζει μύθους και δοξασίες,αλλά καρρέ καρρέ αναλύει το Video που τους έστειλε ένας πολίτης και στο οποίο ,έστω και για δευτερόλεπτα εμφανίζεται,όπως θα δείτε Μονόκερως.

 

 
Ενδεικτικό του πόσο σοβαρά εξετάζεται το θέμα από την επιστημονική κοινότητα του Καναδά,είναι η ανακοίνωση τους,που μεταξύ άλλων συστήνουν ιδιαίτερη προσοχή στους πολίτες που τυχόν τον συναντήσουν.
 
Μεταφράζουμε αυτολεξεί :”Το επιστημονικό Κέντρο συστήνει στο κοινό προσοχή,μην κάνετε καμία απότομη κίνηση και μην προσπαθήσετε να το φωτογραφήσετε με flash.
Αν και στη μυθολογία ο μονόκερως περιγράφεται ως ήρεμο πλάσμα,δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει εαν συναντηθεί με κόσμο σε κάποιο δρόμο ή στην εθνική οδό”.
 
Μάλιστα το κέντρο ζήτησε και πήρε τη σχετική άδεια από τις αρχές και ήδη λειτουργεί ειδική τηλεφωνική γραμμή για πολίτες που εντοπίσουν τον Μονόκερω.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Παράξενες Ειδήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Παράξενες Ειδήσεις: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο με ρομπότ να λύνει τον Κύβο του Ρούμπικ πιο γρήγορα από ένα βλεφάρισμα: Αμερικανοί φοιτητές κατέκτησαν το Ρεκόρ Γκίνες
Το ρομπότ των Αμερικανών φοιτητών κατάφερε να λύσει τον Κύβο σε μόλις 0,103 δευτερόλεπτα ενώ για το βλεφάρισμα απαιτούνται από 200 με 300 μιλισεκόντ
Κύβος Ρούμπικ