Πολιτική

Σκάνδαλο Siemens: 5 εμβάσματα από την Mayo 1,5 εκατ.$ σε λογαριασμό της Ρηγίλλης!

Λογαριασμός της Ν.Δ. «μπαίνει» στο στόχαστρο της Εξεταστικής που ερευνά το σκάνδαλο της Siemens.

O Πρόεδρος της Επιτροπής, Σήφης Βαλυράκης ζητά το άνοιγμα λογαριασμού που φέρεται να ανήκε στη Ρηγίλλης και στον οποίο έχουν εντοπιστεί 5 εμβάσματα από τον λογαριασμό της off-shore Λιβεριανής εταιρείας MAYO από 7 Ιουνίου 1989 έως και 21 Νοεμβρίου 1990.

Με επιστολή του στον Πρόεδρο της Επιτροπής για την Καταπολέμηση Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες κ. Στυλιανό Γκρόζο και τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Προβόπουλο, την οποία κοινοποιεί και στην Εφέτη – Ειδική Ανακρίτρια κ. Μ. Νικολακέα, ο Πρόεδρος της Εξεταστικής ζητά να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες γύρω από τον επίμαχο λογαριασμό 51733297 στην Εθνική Τράπεζα, κατάστημα Κολωνακίου.

Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για την περίοδο Οικουμενικής Κυβέρνησης και Κυβέρνησης Μητσοτάκη, ενώ η Επιτροπή αναμένεται να εξετάσει αν ο λογαριασμός αυτός υφίσταται στη Ν.Δ. και επί Προεδρίας Μιλτιάδη Εβερτ.

Δείτε όλα τα εμβάσματα:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε στο Αττικόν τους τρεις χειριστές του ελικοπτέρου που έκανε προσθαλάσσωση στην Ελευσίνα
Μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη ήταν και ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Κεφαλογιάννης και ευχήθηκε στα μέλη του πληρώματος «άμεση επάνοδο στα καθήκοντά τους»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
Νέο σόου Κωνσταντοπούλου στη Βουλή - Τα έβαλε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έως τον βουλευτή Λαμπρούλη του ΚΚΕ - Παραπέμπεται στην επιτροπή δεοντολογίας
Η κα Κωνσταντοπούλου ανάγκασε τον προεδρεύοντα να αποχωρήσει εξαπολύοντας εναντίον του προσωπική επίθεση - Βγήκε να πάρει αέρα από την ταραχή του
Ζωή Κωνσταντοπούλου 107