Πολιτική

Από το “Makedonski” στο “Μακεδονικός/ή”

Η λύση, στην οποία φαίνεται πως κατέληξε η Ελλάδα στη διαμάχη της με την ΠΓΔΜ, βασίζεται σε έναν επώδυνο συμβιβασμό.

Η πλευρά της ΠΓΔΜ δέχτηκε τη σύνθετη ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» έναντι όλων και η πλευρά της Ελλάδας έδωσε το συνοδευτικό πακέτο, δηλαδή τη “μακεδονική” γλώσσα και εθνότητα.

Το παραμύθι του ΥΠΕΞ και της Κυβέρνησης για το 1977. Το θέατρο με τα τηλεφωνήματα Τσίπρα – Ζάεφ και τί κρύβεται πίσω από την απόφαση να μην έρθει η συμφωνία στη Βουλή.

Ολόκληρη η άποψη του διεθνολόγου Δημήτρη Καιρίδη στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τέλος από τα ΕΛΤΑ ο διευθύνων σύμβουλος Γρηγόρης Σκλήκας μετά τις αντιδράσεις για το κλείσιμο 204 καταστημάτων - Τι αναφέρει στην επιστολή παραίτησής του
«Αν το σχέδιο δεν εφαρμοστεί, εκτιμώ ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τεθεί σε κίνδυνο η ρευστότητα και η δυνατότητα καταβολής μισθών στους εργαζομένους»
Γρηγόρης Σκλήκας 107