Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζουν από εκεί που έμειναν τον Μάρτιο! Ασφαλτοστρώσεις στον πιο “ευαίσθητο” δρόμο (Βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζουν από εκεί που έμειναν τον Μάρτιο! Ασφαλτοστρώσεις στον πιο “ευαίσθητο” δρόμο (Βίντεο)

Αυτοψία στις εργασίες ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιούνται επί της οδού Μιχαήλ Ψελλού στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε το πρωί ο δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Όπως τόνισε, πρόκειται για ένα πολύ ευαίσθητο οδικό κομμάτι. «Όλες αυτές οι επεμβάσεις σήμερα γίνονται με συνεργεία του δήμου. Αξιοποιήσαμε εδώ και πολύ καιρό το έμψυχο δυναμικό, τους εργαζόμενους στην Βιώσιμη Κινητικότητα, τα οχήματα που διαθέτουμε, τα υλικά και όπου χρειάστηκε κάναμε μίσθωση από ιδιώτες. Αξιοποιούμε κάθε δυνατό μέσω για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα”, σημείωσε.

Τα έργα που γίνονται στην οδό Ψελλού, σε δρόμο που μεταξύ άλλων αποτελεί και έξοδο για την Χαλκιδική, αλλά και την περιφερειακή οδό.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέχεια ο κ. Ζέρβας, το οδικό δίκτυο, μέσα στην πόλη, βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. “Έχω δεσμευτεί ότι αυτά τα 400 χιλιόμετρα του δήμου Θεσσαλονίκης, μέσα στην τετραετία θα αλλάξουν όψη και θα είναι μια ασφαλής πόλη» ενώ υπογράμμισε πως καθημερινά το συνεργείο βρίσκεται σε διαφορετικά σημεία, πραγματοποιώντας εργασίες.

Όσον αφορά τη χαλάρωση των μέτρων και την επιστροφή στην κανονικότητα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανέφερε πως «έχω μεγάλη αισιοδοξία και χαίρομαι πολύ γιατί η πόλη μας, η χώρα μας, τα πήγαν εξαιρετικά καλά και είχαμε θετικά αποτελέσματα. Αν συνεχίσουμε έτσι σε αυτήν την δύσκολη μεταβατική περίοδο προς την κανονικότητα, θα είμαι πραγματικά» μπροστά «και σε αυτό το κομμάτι».

Πηγή: grtimes.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις