Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη – ΒΟΑΚ: Έχασε τη μάχη η 32χρονη που είδε τον 42χρονο άντρα της να ξεψυχάει μπροστά της

Κρήτη – ΒΟΑΚ: Έχασε τη μάχη η 32χρονη που είδε τον 42χρονο άντρα της να ξεψυχάει μπροστά της

Με τραγικό τρόπο έπεσε η αυλαία του τροχαίου δυστυχήματος στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Μπαλί τον περασμένο μήνα. Σήμερα, Δευτέρα (24.05.2021) υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά της και η 32χρονη Σβέτα.

Υπενθυμίζεται ότι η 32χρονη ήταν πολυτραυματίας και είχε βρεθεί δίπλα στον νεκρό άνδρα της, τον Νέθαν, μετά από τροχαίο που είχαν στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Μπαλί, όταν η μηχανή τους είχε πέσει σε χαντάκι.

Η άτυχη Σβέτα εξέπνευσε στο νοσοκομείο Χανίων μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ, ένα μήνα μετά τον θάνατο του 42χρονου, αναφέρουν flashnews.gr και cretapost.gr. 

Click4more: Τροχαίο στην Κρήτη: Νέα στοιχεία για το πότε έγινε το τραγικό δυστύχημα

Ο Νέθαν είχε τραυματιστεί θανάσιμα με αποτέλεσμα να χάσει επί τόπου τη ζωή του, ενώ η 32χρονη σύζυγός του ήταν στο πλάι του, επίσης, τραυματισμένη σχεδόν πέντε ημέρες, από τη στιγμή που έγινε το τροχαίο!!!

Η γυναίκα είχε μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου αφού χειρουργήθηκε και διασωληνώθηκε έπρεπε να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ.

Αυτό δεν κατέστη δυνατόν αφού κρεβάτι δεν υπήρχε εκεί με συνέπεια να απαιτηθεί να μεταφερθεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων.

Μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας η 32χρονη Σβέτα εξέπνευσε, σκορπίζοντας θλίψη στο οικογενειακό της περιβάλλον, με την ανείπωτη αυτή διπλή τραγωδία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις