Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Κορονοϊός: Rapid test για ανεμβολίαστους σε τιμή ευκαιρίας στη Θεσσαλονίκη – Με 6 ευρώ μέσα σε 10′ ξέρεις τι τρέχει

Κορονοϊός Βρετανία
ΑΠΕ ΜΠΕ Αρχείο

Πακέτα προσφορών… σε rapid test για κορονοϊό διαθέτει σε ανεμβολίαστους μία εταιρία στη Θεσσαλονίκη. Η τιμή του μεμονωμένου τεστ είναι στα 6 ευρώ και τα αποτελέσματα βγαίνουν σε 10 – 15′ λεπτά της ώρας.

Πρόκειται για κατάστημα που βρίσκεται επί της Εγνατίας στη Θεσσαλονίκη, το οποίο φιλοδοξεί να δώσει λύση στο ζήτημα των συχνών rapid test για τους ανεμβολίαστους, με ανταγωνιστικές τιμές και καταρτισμένο προσωπικό.

Όπως αναφέρει το ThessToday.gr, ο λόγος είναι για το κατάστημα της QMED που εξυπηρετεί από τις 07.00 μέχρι τις 23.00 το βράδυ πελάτες που θέλουν άμεσα να κάνουν rapid test.

Η τιμή του μεμονωμένου τεστ είναι στα 6 ευρώ και τα αποτελέσματα βγαίνουν σε 10 – 15′ λεπτά της ώρας. Μάλιστα η εταιρεία ετοιμάζεται να… λανσάρει μέσα στις επόμενες ημέρες και τα ομαδικά πακέτα προπληρωμένων rapid test που θα καλύπτουν τα μηνιαία τεστ που χρειάζεται ο πελάτης ή θα περιλαμβάνουν 8, 12 ή 16 τεστ.

Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: «Τεράστια ζήτηση για rapid test»

Η Θεσσαλονίκη έχει 1.000.000 πληθυσμό. Το 60% αυτών, βάσει των δεδομένων του κράτους, είναι εμβολιασμένοι. Υπάρχουν, όμως, 400.000 άνθρωποι που για να πάνε στις δουλειές τους χρειάζονται από δύο έως τρία rapid test την εβδομάδα. Αυτό δημιούργησε μια ζήτηση γιατί ούτε τα φαρμακεία μπορούσαν να το καλύψουν. Έτσι πέρασε ένας νόμος το καλοκαίρι του 2021 ο οποίος έδινε το ελεύθερο και στις εταιρείες των νοσηλευτικών υπηρεσιών να δημιουργήσουν κινητές και σταθερές μονάδες διενέργειας rapid test», λέει στο ThessToday.gr ο διαχειριστής και μέτοχος της QMED, Κωνσταντίνος Κουντουρίδης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις