Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αυτοί θα μας εκπροσωπήσουν στη Eurovision

Αυτοί θα μας εκπροσωπήσουν στη Eurovision

Άκουσαν πολλά… και αποφάσισαν…! Κι όχι μόνο αποφάσισαν… αλλά και άλλαξαν παλαιότερες αποφάσεις τους θέλοντας να δώσουν την ευκαιρία σε αυτούς που αγαπούν το διαγωνισμό τραγουδιού να έχουν άποψη για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας, αλλά και να βγάλουν το κάτι τις τους…!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Σε προηγούμενο κείμενο στο Newsit είχα αναφέρει ότι τα στελέχη της ΕΡΤ αποφάσισαν να μην κάνουν διαγωνισμό, δηλαδή «ελληνικό τελικό» όπως τον ονομάζουμε, όπου ψηφίζει ο κόσμος ποιο τραγούδι θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας. Τελικά αναθεώρησαν αφού πολύ σωστά σκέφτηκαν ότι έτσι θα χαθούν έσοδα που μπορεί να έχει η ΕΡΤ.

Και τα έσοδα αυτά δεν είναι μόνο από την ψηφοφορία, αλλά και από τις διαφημίσεις που μπορούν να πάρουν για εκείνη τη μέρα του διαγωνισμού. Βέβαια μην περιμένετε να γίνει… κοσμικό γεγονός, αλλά μία λιτή παρουσίαση των τραγουδιών σε ειδική εκπομπή και ως «βίντεο κλιπ» για να αποφασίσουν οι τηλεθεατές το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει. Τώρα θα μου πείτε «ποιοι θα τραγουδήσουν και ποιοι θα είναι αυτοί που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας;»

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες τα στελέχη της ΕΡΤ που έχουν αναλάβει το θέμα της Eurovision έχουν αποφασίσει το «εισιτήριο» για το φετινό διαγωνισμό να το διεκδικήσουν η Demy και οι Stereo Soul. Μετά από αρκετές επαφές που έκαναν με δισκογραφικές εταιρείες ακούγοντας και πολλά τραγούδια κατέληξαν ότι η νεαρή τραγουδίστρια και το συγκρότημα που έγινε γνωστό μέσα από το «X Factor» του ΣΚΑΪ μπορούν να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας.

Το μόνο που απομένει είναι να απαντήσουν αν δέχονται να διαγωνιστούν ή κάποιος από αυτούς θα αποσυρθεί και θα αφήσει τον άλλον να ταξιδέψει στο Κίεβο. Όπως φαίνεται όμως τόσο η Demy όσο και οι Stereo Soul θέλουν να διαγωνιστούν στη Eurovision και έτσι στον «ελληνικό τελικό» οι τηλεθεατές θα αποφασίσουν ποιος από τους δύο θα πάει… αλλά και με ποιο τραγούδι, καθώς τα στελέχη της ΕΡΤ τους έχουν ζητήσει να έχουν δύο τραγούδια ο καθένας.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου οι δύο υποψήφιοι θα απαντήσουν στην ΕΡΤ τις επόμενες δύο βδομάδες καθώς πρέπει μέσα στον Φεβρουάριο να γίνει ο ελληνικός τελικός και να αποφασίσουν οι τηλεθεατές πού θα δώσουν το «εισιτήριο» για το φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε