Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είναι οριστικό: Η «Dream Team» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision

Είναι οριστικό: Η «Dream Team» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision

Η απόφαση είναι οριστική και όλα παίρνουν το δρόμο τους… για το Κίεβο. Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτα μέσα από το Newsit.gr στελέχη της ΕΡΤ μετά από επαφές με δισκογραφικές εταιρείες και καλλιτέχνες που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον είχαν αποφασίσει ως φιναλίστ τη Demy και τους Stereo Soul με σκοπό να διαγωνιστούν σε ελληνικό τελικό για το ποιοι θα μας εκπροσωπήσουν στο φετινό διαγωνισμό. Τελικά όμως, ναι μεν θα γίνει ελληνικός τελικός, αλλά μόνο με έναν διαγωνιζόμενο προκειμένου να αποφασίσει ο κόσμος ποιο τραγούδι θα ερμηνεύσει εκπροσωπώντας τη χώρα την Ελλάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες τα στελέχη της ΕΡΤ που έχουν αναλάβει τη συμμετοχή της χώρας μας στο φετινό διαγωνισμό αποφάσισαν να μας εκπροσωπήσει η Demy. Οι λόγοι που τους έκαναν να λάβουν αυτή την απόφαση είναι ότι πίσω από τη νεαρή τραγουδίστρια είναι μία… Dream Team. Τι εννοώ; Ότι τα τραγούδια που έδωσε η δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας είναι του Δημήτρη Κοντόπουλου, ο οποίος θα συνεργαστεί και πάλι με τον Φωκά Ευαγγελινό για το στήσιμο του τραγουδιού. Μην ξεχνάμε ότι οι δύο τους, Κοντόπουλος και Φωκάς, έχουν λάβει μέρος στη Eurovision πολλές φορές, ενώ η… χειρότερη θέση που έχουν φέρει είναι η έβδομη.

Το ότι λοιπόν δίπλα στη Demy είναι οι δύο αυτοί καλλιτέχνες που έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι είναι «Dream Team» της Eurovision, ενώ κάθε χρόνο δέχονται προτάσεις από ξένες χώρες, έκανε τα στελέχη της ΕΡΤ να αποφασίσουν να δώσουν το χρίσμα στη Demy. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες αφού θα επικυρωθεί η απόφαση από τη διοίκηση της ΕΡΤ. Σκοπός τους είναι τα τρία υποψήφια αγγλόφωνα τραγούδια του Δημήτρη Κοντόπουλου να παρουσιαστούν από τη Demy μέσα στον Φεβρουάριο και ο κόσμος να αποφασίσει με μία πρωτότυπη και σύγχρονη διαδικασία ποιο από αυτά θα «στήσει» ο Φωκάς Ευαγγελινός στη σκηνή του Κίεβο.

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι ο πετυχημένος χορογράφος και σκηνοθέτης την τελευταία φορά που βρέθηκε στο Κίεβο ήταν το 2005, όταν είχε αναλάβει την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου και με το «My Number One» έφεραν την Ελλάδα στην πρώτη θέση! Λογικά λοιπόν με την εκπροσώπηση της χώρας μας από τη Demy έχοντας δίπλα της τη «Dream Team» της Eurovision, μας κάνει να βλέπουμε με πολλή αισιοδοξία την πορεία της χώρας μας στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού…! 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε