Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

ΑΕΚ: Με Μελισσανίδη αντιπρόεδρο και Α.Μ.Κ 30 εκατ. ευρώ

ΑΕΚ: Με Μελισσανίδη αντιπρόεδρο και Α.Μ.Κ 30 εκατ. ευρώ

Προκηρύχτηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να βρίσκεται στο ΔΣ της εταιρίας “Δικέφαλος 1924”

Ένα σημαντικό βήμα για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, αφού στα γραφεία της “Aegean” έγινε η πρώτη γενική συνέλευση της “Δικέφαλος 1924 ΑΕ”, της εταιρείας που συστάθηκε για να προχωρήσει στην ανέγερση του γηπέδου.

Παρουσία όλων των μετόχων αποφασίστηκε η Α.Μ.Κ κατά 30 εκατ. ευρώ και η εκλογή νέου Δ.Σ., με αντιπρόεδρο τον Δημήτρη Μελισσανίδη και πρόεδρο τον Κώστα Γενεράκη. Στο ΔΣ εξελέγησαν επίσης οι Πέτρος Παππάς, Γιώργος Δαλακούρας, Παναγιώτης Ζαχόπουλος, Διονύσης Γιαννακόπουλος και Παρασκευάς Κοσμίδης.

Στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα συμμετάσχουν οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Πόλυς Χατζηϊωάννου, Πέτρος Παππάς, Γιώργος Δαλακούρας, Μάκης Αγγελόπουλος, Βασίλης Σαραντίτης, Γκίκας Γκούμας, Δημήτρης Στεφάνου, Μιχάλης Σάλλας και άλλοι οικονομικά ισχυροί φίλοι της ΑΕΚ.

Επίσης θα “μπει” κι ένα ποσό της τάξης του 1,5 εκατ. ευρώ που συγκεντρώθηκε από τις πωλήσεις διαρκείας, όπως επίσης  και αυτά από όσες μετοχές (με τιμή 10 ευρώ) αποκτήσουν οι φίλοι της ΑΕΚ. Να μην ξεχνάμε και τα 20 εκατ. της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και το ποσό που αναμένεται να συγκεντρωθεί από την ονοματοδοσία του γηπέδου

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση για τις αποφάσεις που πάρθηκαν, αναφέρονται τα εξής:

«Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γ. Συνέλευση των Μετόχων της “Δικέφαλος 1924” Α.Ε. στην οποία παρέστησαν όλοι οι Μέτοχοι. Αποφασίστηκαν τα παρακάτω :

1. Αύξηση του Μ.Κ κατά το ποσό των 30.000.000 ευρώ.

2. Εκλογή νέου Δ.Σ ως εξής :

Κώστας Γενεράκης
Δημήτρης Μελισσανίδης
Γιώργος Δαλακούρας
Παναγιώτης Ζαχόπουλος
Πέτρος Παππάς
Διονύσης Γιαννακόπουλος
Παρασκευάς Κοσμίδης

Ακολούθως συγκροτήθηκε σε σώμα το νεοεκλεγέν Δ.Σ.

Στη θέση του Προέδρου ορίστηκε ο κ. Κώστας Γενεράκης και του Αντιπροέδρου ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης»

Επί της ουσίας πρόκειται αποφάσεις που είναι άμεσα συνυφασμένες με την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε ακόμα…

Αγωγή από Ψωμιάδη κατά του προέδρου του δικαστηρίου!

Συγκρατημένη αισιοδοξία στην ΑΕΚ για Κατσουράνη

Αυτοψία στη Νέα Φιλαδέλφεια από Μελισσανίδη

Κατσουράνης: Να τελειώσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε