Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Αχ Καταρίνα! Γι΄αυτήν πήγε να γίνει…χαμός στον τελικό της Euroleague (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Αχ Καταρίνα! Γι΄αυτήν πήγε να γίνει…χαμός στον τελικό της Euroleague (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η πανέμορφη Καταρίνα Κονκς έκλεψε την παράσταση στον τελικό της Euroleague ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Φενέρμπαχτσε και μάλιστα για χάρη της είχαμε και μια μικρή… σύρραξη.

H Ρωσίδα καλλονή βρέθηκε στο πλευρό του συζύγου της, Ντιμίτρι Κόνοφ, εκ των βασικών χρηματοδοτών της ΤΣΣΚΑ και κάθισαν στα court seats ανάμεσα σε Τούρκους και Ρώσους

Σε μία φάση όπου ο Νίκολ Κάλινιτς της Φενέρ προσπάθησε να “σώσει” μια μπάλα ο Κόνοφ σηκώθηκε και τον απώθησε, προσπαθώντας να προστατεύσει την γυναίκα του.

Ακολούθησε μίνι σύρραξη στο παρκέ -μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων. Μεταξύ αυτών που “χώθηκαν” ήταν κι ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ.

Εν τέλει τα πνεύματα ηρέμησαν, ο Κάλινιτς απομακρύνθηκε, ωστόσο η πανέμορφη Ρωσίδα… ζεστάθηκε και αποφάσισε να μείνει με το… τιραντάκι.

Να αναφέρουμε πως ο Ντμίτρι Κονόφ είναι ο πρόεδρος της εταιρείας κολοσσού “Sibur”, η οποία ασχολείται με την επεξεργασία πετρελαίου και φυσικού αερίου. Οι δυο τους είναι παντρεμένοι εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ ο γάμος τους είχε γίνει τεράστιο θέμα στη Ρωσία μιας και κόστισε περισσότερα από 500.000 ευρώ!

Εντωμεταξύ, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η κυρία Κονκς απασχολεί τα ΜΜΕ σε ένα Final Four. Κι αυτό γιατί βρισκόταν στο πλευρό του συζύγου της και στους άλλους δύο πρόσφατους τελικούς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας το 2009, αλλά και το 2007.

ΦΩΤΟ Newsports: Η Καταρίνα στον τελικό της Euroleague το 2007

ΦΩΤΟ Newsports: Η Καταρίνα στον τελικό της Euroleague το 2009

Η Κονκς έχει υπάρξει ένα από τα πιο… καυτά μοντέλα στη Ρωσία με πρωτοσέλιδα στο ρωσικό Playboy,

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε