Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Αυλωνίτης: Χρειάζεται έναν ακόμη στόπερ ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Τάσος Αυλωνίτης που έχει πάρει ευκαιρίες τη φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό δεν έκρυψε ότι η ομάδα του χρειάζεται να αποκτήσει έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό.

Ο νεαρός στόπερ μίλησε στο Sport 24 Radio…

Για τη βαθμολογική θέση του Ολυμπιακού: «Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο μισό δεν υπάρχουν φαβορί. Το πρωτάθλημα έχει γίνει αρκετά δυνατό και είναι αμφίρροπο. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στη βαθμολογία και θέλουμε να παραμείνει πρώτος»

Για το κακό ξεκίνημα του Ολυμπιακού: «Είμαι της άποψης ότι έχουμε αδικήσει λίγο τους εαυτούς μας. Θα μπορούσαμε να είμαστε πρώτοι με διαφορά. Ξέρουμε τα λάθη μας και πιστεύω ότι η βελτίωση θα έρθει. Αν εφαρμόσουμε τις οδηγίες του νέου προπονητή δεν θα έχουμε πρόβλημα. Το τακτικό κομμάτι φάνηκε και χθες. Δεν δεχτήκαμε φάσεις από μία ομάδα που δημιουργεί φάσεις και κάνει γκολ στην έδρα της».

Για το αν άλλαξε πράγματα ο Περέιρα: «Δε νομίζω ότι άλλαξαν πολλά πράγματα. Ίσως να άλλαξε η ψυχολογία κάποιων παικτών που ίσως να είχαν παραμεριστεί με τον προηγούμενο προπονητή. Ίσως να άλλαξε η αμυντική λειτουργία της ομάδας. Νομίζω πως είναι θέμα όλης της αμυντικής λειτουργίας. Στο τακτικό κομμάτι δίνω μεγάλη βάση. Από την αρχή ως το τέλος ακολουθήσαμε τις οδηγίες του κυρίου Περέιρα».

Για την αποχώρηση του Μίτσελ: «Όταν μία ομάδα δεν πάει καλά αυτός που την πληρώνει είναι ο προπονητής. Όταν έρχεται ο καινούργιος αλλάζει η ψυχολογία γιατί οι παίκτες θέλουν να δείξουν ότι αξίζουν. Αλλάζουν οι ιδέες, οι τακτικές. Η καινούργια σελίδα ίσως να είναι καλή για τον Ολυμπιακό, αν κρίνουμε από το χθεσινό παιχνίδι».

Για το αν χρειάζεται προσθήκη στόπερ: «Πιστεύω ότι με την φυγή του Αμπιντάλ, χρειάζεται μία προσθήκη στα στόπερ. Είναι τραυματίας και ο Μποτία. Δεν είμαι της άποψης ότι χρειάζεται κι άλλη. Έχουμε και επιστροφές από τραυματίες. Μετά αλλάζει και το κλίμα, θα πρέπει να μπούνε στο κλίμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε