Site icon NewsIT

Bundesliga: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ χάνει στο ημίχρονο και δίνει τον τίτλο στην Μπάγερν Μονάχου

27.05.2023 | 17:20
Bundesliga: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ χάνει στο ημίχρονο και δίνει τον τίτλο στην Μπάγερν Μονάχου

Soccer Football - Bundesliga - Borussia Dortmund v 1. FSV Mainz 05 - Signal Iduna Park, Dortmund, Germany - May 27, 2023 Borussia Dortmund fan looks dejected after 1.FSV Mainz 05's Karim Onisiwo scores their second goal REUTERS/Leon Kuegeler DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO.

Απίστευτο “θρίλερ” στην τελευταία αγωνιστική της Bundesliga για τον τίτλου του πρωταθλητή, αφού η Μπορούσια Ντόρτμουντ χάνει με 2-0 στην έδρα της από την Μάιντς, στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Όλσεν μόλις στο 15ο λεπτό του αγώνα “πάγωσε” τους οπαδούς της Μπορούσια Ντόρτμουντ, δίνοντας το προβάδισμα στη Μάιντς. Οι Βεστφαλοί είχαν την ευκαιρία να “απαντήσουν” αμέσως, αλλά ο Άλε έχασε πέναλτι στο 19′ και το… σοκ, ολοκληρώθηκε πέντε λεπτά αργότερα.

Ο Ονισίβο σκόραρε δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους και πλέον η Ντόρτμουντ χρειάζεται τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, για να μη… χαρίσει τον τίτλο στην Μπάγερν Μονάχου, η οποία την ίδια ώρα προηγείται με 1-0 στην έδρα της Κολωνίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version