Site icon NewsIT

Champions League: “Διπλό” πρόκρισης η Παρί στον… πόλεμο του Ολντ Τράφορντ! (video)

02.12.2020 | 23:57
Champions League: “Διπλό” πρόκρισης η Παρί στον… πόλεμο του Ολντ Τράφορντ! (video)

Soccer Football - Champions League - Group H - Manchester United v Paris St Germain - Old Trafford, Manchester, Britain - December 2, 2020 Paris St Germain's Neymar celebrates scoring their first goal REUTERS/Phil Noble

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 3-1 και πλέον έβαλε σε… μπλεξίματα τους “κόκκινους διαβόλους”, ενώ η ίδια βρίσκεται με το ένα… πόδι στους “16” του Champions League.

Tην παράδοση που θέλει τη μία να κερδίζει στην έδρα της… άλλης συνέχισαν Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην μεταξύ τους αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Champions League. Ο Νεϊμάρ άνοιξε νωρίς το σκορ για τους Παριζιάνους, αφού μόλις στο 6ο λεπτό τους έβαλε σε θέση… οδηγού, στο 30′ όμως Ο Ντανίλο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Νάβας και ισοφάρισε, έπειτα από προσπάθεια του Ράσφορντ.

Το πρώτο ημίχρονο σημαδεύτηκε μεταξύ άλλων από τις μονομαχίες του Φρεντ με τον Παρέδες, με τον Βραζιλιάνο άσο της Γιουνάιτεντ να γλιτώνει την κόκκινη κάρτα, παρά την κουτουλιά που έριξε στον αντίπαλό του απειλώντας να ξεκινήσει σύρραξη. 

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πήραν από την αρχή τα… ηνία του αγώνα, χάνοντας τεράστιες ευκαιρίες, με τον Μαρσιάλ σε δύο περιπτώσεις για να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα και τελικά η μπάλα τους τιμώρησε. Η Παρί άρχισε να ανεβάζει σροφές από το 60′ και μετά και αφού πρώτα ο Φλορέντσι σημάδεψε το το δοκάρι στο 64′, ήρθε ο Μαρκίνιος στο 68′ για να “παγώσει” το Ολντ Τράφορντ. Σα να μην έφτανε αυτό, στο 70′ ο Φρεντ είδε τελικά την κόκκινη κάρτα που φαινόταν λες και την αποζητούσε όλο το βράδυ και η Γιουνάιτεντ έμεινε με 10 παίκτες, για να έρθει στο 90’+2″ ξανά ο Νεϊμάρ και να διαμορφώσει το τελικό 1-3. 

8ος όμιλος

Τα αποτελέσματα

Μπασακσεχίρ – Λειψία 3-4

(45΄+3, 72΄,85΄ Καχβετσί – 26΄ Πόουλσεν, 43΄ Μουκελέ, 66΄ Όλμο, 90΄+2 Σόρλοτ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Παρί ΣΖ 1-3

(32΄ Ράσφορντ – 6΄,90+1΄ Νεϊμάρ, 69΄ Μαρκίνιος)

Η Βαθμολογία

1.  Παρί Σεν Ζερμέν 9

2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 9

3. Λειψία 9

4. Μπασάκσεχιρ 3

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version