Site icon NewsIT

Champions League: Επίσημα στη Βουδαπέστη και το Μαντσεστερ Σίτι-Γκλάντμπαχ

10.03.2021 | 15:23
Champions League: Επίσημα στη Βουδαπέστη και το Μαντσεστερ Σίτι-Γκλάντμπαχ

Soccer Football - Premier League - Manchester City v West Ham United - Etihad Stadium, Manchester, Britain - February 27, 2021 Manchester City's John Stones celebrates scoring their second goal with teammates Pool via REUTERS/Clive Brunskill EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Στη Βουδαπέστη θα διεξαχθεί οριστικά και το δεύτερο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Γκλάντμπαχ για τους “16” του Champions League, εξαιτίας των μέτρων για τον κορονοϊό σε Γερμανία και Αγγλία.

Οι “Πολίτες” έχουν το προβάδισμα μετά τη νίκη με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, το οποίο πραγματοποιήθηκε επίσης στο γήπεδο “Πούσκας Αρένα”, για τον ίδιο λόγο.

Ο αγώνας της Σίτι με την Γκλάντμπαχ ήταν προγραμματισμένος για την Τρίτη (16/03) στο Έτιχαντ, αλλά δεν κατάφερε να εξασφαλίσει σχετική άδεια κι έτσι, η UEFA επέλεξε ξανά τη Βουδαπέστη για το ματς. Εκεί θα κριθεί δε απόψε (10/03, 22:00 LIVE από το Newsit.gr) και η πρόκριση ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Λειψία, στην έτερη αγγλο-γερμανική “μονομαχία”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version