Site icon NewsIT

Champions League, Μπαρτσελόνα – Μπενφίκα 0-0: Oι Καταλανοί κινδυνεύουν με αποκλεισμό λόγω Βλαχοδήμου

24.11.2021 | 00:10
Champions League, Μπαρτσελόνα – Μπενφίκα 0-0: Oι Καταλανοί κινδυνεύουν με αποκλεισμό λόγω Βλαχοδήμου

Soccer Football - Champions League - Group E - FC Barcelona v Benfica - Camp Nou, Barcelona, Spain - November 23, 2021 Benfica's Odisseas Vlachodimos in action REUTERS/Nacho Doce

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος πραγματοποίησε ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση στο Champions League με τη φανέλα της Μπενφίκα και βοήθησε τα μέγιστα τους Πορτογάλους, ώστε να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από την έδρα της Μπαρτσελόνα.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας έβαλε στα σχοινιά την Μπαρτσελόνα του Τσάβι, η οποία κινδυνεύει με αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League.

Οι Πορτογάλοι μπορούν να στείλουν τους Καταλανούς στο Europa League την τελευταία αγωνιστική, αρκεί να κερδίσουν την Ντιναμό Κιέβου στην Λισσαβώνα και να μην γίνει το… θαύμα: να κερδίσει δηλαδήαυτή η Μπαρτσελόνα μέσα στο Μόναχο την Μπάγερν Μονάχου, η οποία θα είναι, βέβαια, παντελώς, αδιάφορη βαθμολογικά.

Οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ με τους Οταμέντι κι Αραούχο, αλλά ακυρώθηκαν αμφότερα, καθώς οι ποδοσφαιριστές ήταν σε θέση οφσάιντ.

Η Μπενφίκα έχασε ανεπανάληπτη φάση στο φινάλε, με τον Σεφέροβιτς να περνάει στο 93′ και τον Τερ Στέγκεν αλλά να αστοχεί σε κενή εστία.

Η βαθμολογία:

1. Μπάγερν Μονάχου 15
2. Μπαρτσελόνα 7
3. Μπενφίκα 5
4. Ντιναμό Κιέβου 1

Η 5η αγωνιστική:

Ντιναμό Κιέβου-Μπάγερν 1-2

(70’ Γκραμάς – 14’ Λεβαντόφσκι, 42’ Κομάν)

Μπαρτσελόνα-Μπενφίκα 0-0

Η επόμενη αγωνιστική:

Τετάρτη 08/12

Μπάγερν-Μπαρτσελόνα 22:00
Μπενφίκα-Ντιναμό Κιέβου 22:00

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version