Site icon NewsIT

Champions League: Όλες οι φάσεις και τα γκολ της βραδιάς

04.10.2023 | 06:15
Champions League: Όλες οι φάσεις και τα γκολ της βραδιάς

epa10898514 Christian Eriksen (L) of Manchester United reacts after Galatasaray scored during the UEFA Champions League Group A match between Manchester United and Galatasaray Istanbul in Manchester, Britain, 03 October 2023. EPA/PETER POWELL

Πλούσιο θέαμα περιελάμβανε το πρώτο μέρος της δεύτερης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων του Champions League, με 28 γκολ να μπαίνουν συνολικά στις 8 αναμετρήσεις της βραδιάς (03/10).

Η αυλαία της αγωνιστικής άνοιξε με τις νίκες των Μπράγκα και Ρεάλ Σοσιεδάδ επί των Ουνιόν Βερολίνου και Ζάλτσμπουργκ αντίστοιχα, ενώ συνεχίστηκε με έναν… καταιγισμό από γκολ στις επόμενες 6 αναμετρήσεις, για τους πρώτους 4 ομίλους του Champions League.

Η μεγάλη έκπληξη έγινε φυσικά στο Όλντ Τράφορντ, όπου η Γαλατάσαραϊ “άλωσε” την έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-2, παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ.

Το ντέρμπι της αγωνιστικής πραγματοποιήθηκε όμως στο “Ντιέγκο Μαραντόνα”, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης με γκολάρα του Μπέλιγχαμ και αυτογκόλ στο τέλος, “απέδρασε” επίσης με 3-2 από την έδρα της Νάπολι.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς

1ος όμιλος

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γαλατασαράι 2-3

Κοπεγχάγη – Μπάγερν Μονάχου 1-2

2ος όμιλος

Λανς – Άρσεναλ 2-1

Αϊντχόφεν – Σεβίλλη 2-2

3ος όμιλος

Ουνιόν Βερολίνου – Μπράγκα 2-3

Νάπολι – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3

4ος όμιλος

Ζάλτσμπουργκ – Σοσιεδάδ 0-2

Ίντερ – Μπενφίκα 1-0

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version