Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Δεν άλλαξε…κανένα ο Σαββίδης – Η αιρετή διοίκηση του ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε για πρώτη φορά μετά τον Δεκέμβριο του 2006 και την αποχώρηση του Γιάννη Γούμενου αιρετή διοίκηση. Εξαμελές το νέο ΔΣ, με πενταετή θητεία. Πρόεδρος ο Βρύζας

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ως κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών όρισε τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το νέο Δ.Σ. στο οποίο δεν υπάρχει καμία αλλαγή με τον ίδιο να επιλέγει να μην συμπεριλάβει τον εαυτό του στο διοικητικό σχήμα.

Πρόεδρος παραμένει ο Ζήσης Βρύζας με την Μαρία Γκοντσάρεβα να αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος. Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι οι: Ηλίας Γεροντίδης, Παναγιώτης Ποικιλίδης και Σπύρος Μηλιωρίδης και ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη ο Δημοκράτης Παπαδόπολος

Η διαδικασία ήταν τυπική καθώς οι μέτοχοι κλήθηκαν να ψηφίσουν τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πάντως πριν από την ψηφοφορία τέθηκαν κάποια ερωτήματα των μετόχων στους Ζήση Βρύζα και Αχιλλέα Μαυρομάτη. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν είναι η ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών του Ολυμπιακού κατά την αλλαγή του Καμαρά στο παιχνίδι του Καραϊσκάκη την περασμένη Κυριακή.

Για το αν μπορεί να αλλάξουν πρόσωπα στο συμβούλιο, καθώς και ο αριθμός των μελών ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ είπε: “Οποτεδήποτε μπορούν να γίνουν αλλαγές και στα πρόσωπα και στον αριθμό των μελών. Ο μεγαλομέτοχος με το ποσοστό του μπορεί να προκαλέσει συνέλευση και να κάνει αλλαγές. Αναπληρωματικά μέλη δεν εκλέγονται, για μία μόνο αλλαγή μπορεί να αποφασίσει ο μεγαλομέτοχος χωρίς Γ.Σ. μέχρι αυτή να διεξαχθεί. Μία διοίκηση μπορεί να σταθεί με μίνιμουμ τρία μέλη”.

Διαβάστε ακόμα…

Ο Δώνης το έκανε όπως…ο Μουρίνιο αλλά αποβλήθηκε (VIDEO)

Πλήγμα στον ΠΑΟΚ – Ένα μήνα εκτός ο Σταφυλίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε