Τρίτη, 28 Μαΐ
18oC Αθήνα

Επικοινωνία Superleague με Αστυνομία για ενδεχόμενη αναβολή του ντέρμπι “αιωνίων”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Το NewsIt αποκαλύπτει τηλεφωνική επικοινωνία υψηλόβαθμου στελέχους της Σούπερ Λίγκας με αξιωματικό της Αστυνομίας με αφορμή το τραγικό γεγονός στο Νέο Ηράκλειο και το κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει το ντέρμπι της Λεωφόρου. Η ανησυχία της διοργανώτριας αρχής, η καθησυχαστική απάντηση της Αστυνομίας και το ραντεβού στη σύσκεψη για την οριστική απόφαση.

Η είδηση της δολοφονίας δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, προκάλεσε την κινητοποίηση της αστυνομίας και λόγω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που έχουν αποφασιστεί για το ντέρμπι της Λεωφόρου το Σάββατο, η Σούπερ Λίγκα “θορυβηθήκε” για τη μη τήρησή τους.

Η σχετική ανησυχία εκφράστηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε υψηλόβαθμο στέλεχος της διοργανώτριας αρχής με αξιωματικό της αστυνομίας το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt, το στέλεχος της Σούπερ Λίγκας ζήτησε να μάθει αν υπάρχουν φόβοι για αλλαγή πλάνων ή ακόμη και αναβολής του ντέρμπι, εισπράτοντας καθησυχαστική απάντηση: “Μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ισχύουν τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ήδη ληφθεί. Αν αλλάξει κάτι αυτό θα το γνωρίζουμε αύριο.”

Το ερωτηματικό που προκάλεσε η απάντηση έχει να κάνει με το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων της Χρυσής Αυγής στο κέντρο της Αθήνας, κάτι που αν γίνει θα σημάνει αστυνομικό συναγερμό. Ωστόσο, μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής δεν είχε γίνει γνωστό αν θα γίνει πορεία από Χρυσαυγίτες και οι δύο άντρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί του Σαββάτου, οπότε και είναι προγραμματισμένη η τελική σύσκεψη όλων των φορέων για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του ντέρμπι. “Δεν το θεωρώ τόσο πιθανό, ωστόσο το αργότερο που μπορούμε να προχωρήσουμε στην αναβολή του αγώνα είναι στην αυριανή σύσκεψη”, ξεκαθάρισε ο αξιωματικός της αστυνομίας σε σχετική ερώτηση του στελέχους της Σούπερ Λίγκας.

Η οριστική απόφαση, λοιπόν, αναμένεται το Σάββατο με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της διεξαγωγής του ντέρμπι.

Με 20 παίκτες η αποστολή του Παναθηναϊκού

“Παροξυσμός” στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού για τα μέτρα ασφαλείας

Φιγκερόα: Μοναδικό το δέσιμο με τον κόσμο

Σαβιόλα: Θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε

“Φωτιά” το Σαββατόβραδο

Αφιέρωμα NewsIt: 54χρόνια ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Η αντίδραση του Παναθηναϊκού για τον διαιτητή του ντέρμπι

Ο Μάνταλος διαιτητής στο ντέρμπι των “αιωνίων”

Πυρηνικοί επιστήμονες θα… σφυρίξουν στο ντέρμπι των αιώνιων!

Μίτσελ: Να αποδείξουμε πως είμαστε το φαβορί!

Αναστασίου: Θα κάνουμε δύσκολη τη ζωή του Ολυμπιακού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε