Site icon NewsIT

Euroleague legend! Βράβευση και… ανατριχίλα για Διαμαντίδη – “Μην σταματήσεις αρχηγέ” (VIDEO)

02.04.2016 | 10:28
Euroleague legend! Βράβευση και… ανατριχίλα για Διαμαντίδη – “Μην σταματήσεις αρχηγέ” (VIDEO)

Τον ευχαρίστησαν για όσα τους έχει χαρίσει! Στο πάνθεον των “μεγάλων” της Euroleague -εκεί που του αξίζει- μπήκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, που βραβεύτηκε στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, από την διοργανώτρια. Απίστευτο πάθος από τους φίλους των “πρασίνων”, που πήραν το χειροκρότημα του “3D”. “Μη σταματήσεις αρχηγέ” του φώναζαν!

Τυχεροί μέσα στην… ατυχία τους οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, που είχαν τη χαρά να δουν τον “τεράστιο” Δημήτρη Διαμαντίδη να τιμά με συνέπεια τη φανέλα με το τριφύλλι, δίνοντας της τόσους τίτλους και πλέον βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να τον αποχαιρετήσουν!

Μπορεί αυτό να γίνει στο τέλος της φετινής σεζόν, αλλά η αποψινή βραδιά ήταν μια… πρώτη ευκαιρία για ένα μικρό ευχαριστώ. Ο Διαμαντίδης βραβεύτηκε από την Euroleague, πριν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Τσεντεβίτα και έγινε και με τη… βούλα “θρύλος” της διοργάνωσης, μετά τους Παπαλουκά, Σισκάουσκας, Γιασικεβίτσιους και Ναβάρο.

Το ΟΑΚΑ ήταν κατάμεστο για τον μεγάλο αρχηγό (στο γήπεδο βρέθηκαν τόσο ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Ζόντι Μπερτομέου, όσο και οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος). Τη βράβευση του Διαμαντίδη ανέλαβε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, με τον κόσμο να φωνάζει προς τον Διαμαντίδη “Μην σταματήσεις αρχηγέ”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version