Site icon NewsIT

Euroleague: Μετά τον… Καλάθη κι ο Γκασόλ για Μπαρτσελόνα

10.06.2020 | 10:47
Euroleague: Μετά τον… Καλάθη κι ο Γκασόλ για Μπαρτσελόνα

Ο Πάου Γκασόλ έριξε ξανά… λάδι στη φωτιά για τη μετεγγραφή του στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ότι είναι το “σωστό μέρος” για να επιστρέψει στην Ευρώπη και τη Euroleague.

Ο Ισπανός θρύλος του αθλήματος θέλει να αγωνιστεί μία ακόμη σεζόν, ώστε να βρεθεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και έχοντας περάσει ένα σοβαρό τραυματισμό, δύσκολα θα βρει πολλά αγωνιστικά λεπτά στο NBA, οπότε τα σενάρια για τον επαναπατρισμό του έχουν “φουντώσει” τον τελευταίο καιρό.

Παναθηναϊκός: Ο Καλάθης “κλείνει” οριστικά στην Μπαρτσελόνα

Αν όντως επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα πάντως, θα βρει πιθανότατα εκεί και τον Νικ Καλάθη, ο οποίος και φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τους Καταλανούς για τα επόμενα τρία χρόνια.

Οι δηλώσεις του Γκασόλ για Μπαρτσελόνα

«Θέλω να βρεθώ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Μέχρι τον Οκτώβριο θα ξέρω τι μπορώ να κάνω. Ιδανικά, θα ήθελα να παίξω ακόμα μία σεζόν, στο ΝΒΑ ή στην Ευρώπη. Αν είναι να επιστρέψω στην Ευρώπη, η Μπαρτσελόνα θα ήταν το σωστό μέρος, αλλά όλα αυτά είναι υποθετικά. Για την ώρα, πρέπει να έχω υπομονή. Ελπίζω να προλάβω του Ολυμπιακούς Αγώνες, θέλω να έχω αυτή την ευκαιρία».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version