Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Europa Conference League: Κληρώσεις «λουκούμι» για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη στον 3ο προκριματικό

Europa Conference League: Κληρώσεις «λουκούμι» για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη στον 3ο προκριματικό

Του αντιπάλους τους στον 3ο γύρο του Europa Conference League έμαθαν σήμερα (19/7) ΑΕΚ, Άρης αλλά και ο ΠΑΟΚ που ξεκινά από αυτόν τον γύρο την πορεία του στη διοργάνωση, με την κληρωτίδα να αποδεικνύεται ιδιαίτερα ευνοϊκή για τις ελληνικές ομάδες.

Στην κληρωτίδα του 3ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League μπήκαν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης. Οι δύο «Δικέφαλοι» είναι σίγουρο πως θα μείνουν ισχυροί καθ’ όλη τη διάρκεια των προκριματικών, ενώ ο Άρης στα Play Offs θα είναι στους ανίσχυρους. Αυτό φυσικά αν η Ένωση και οι «κίτρινοι» προκριθούν επί των Βελέζ και Αστάνα αντίστοιχα, τις οποίες αντιμετωπίζουν στον 2ο γύρο, με τις πρώτες αναμετρήσεις να διεξάγονται την προσεχή Πέμπτη (22/7).

Σε κάθε περίπτωση αν τα καταφέρουν τότε η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ελφσμποργκ (Σουηδία)-Μιλσάμι (Μολδαβία), ενώ ο Άρης το νικητή του ζευγαριού Κουόπιο (Φινλανδία)-Βόρσκλα Πολτάβα (Ουκρανία) αντίστοιχα. Ο ΠΑΟΚ με τη σειρά του περιμένει το νικητή της αναμέτρησης Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο)-Μποχέμιανς (Ιρλανδία). Οι αναμετρήσεις και των τριών είναι προγραμματισμένες για τις 5 και 12 Αυγούστου.

Σίγουρα κανείς δεν προκρίθηκε από την κλήρωση, αλλά και οι τρεις ελληνικές ομάδες μπορούν να… χαμογελούν, καθώς ονόματα όπως η Τράμπζονσπορ ή η Φίτεσε δεν βρέθηκαν στο δρόμος τους και πλέον μπορούν να ονειρεύονται πρόκριση και συνέχεια στην ευρωπαϊκή τους πορεία, δίνοντας παράλληλα στην Ελλάδα βαθμούς που έχει μεγάλη ανάγκη στην κατάταξη της UEFA.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις