Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Φερέιρα: Μετά το 3-0 το ματς ήταν ισορροπημένο!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

 Φαίνεται πως τα τρία τέρματα που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη… μισή Λάτσιο και η νέα αποκαρδιωτική του εμφάνιση δεν έγιναν αντιληπτά από τον Πορτογάλο τεχνικό του “τριφυλλιού”.

 Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους “λατσιάλι”, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα  είπε πως το «τριφύλλι» αναπτύσσετε σαν ομάδα, πως οι «πράσινοι» ήταν άτυχοι και πως μετά το 3-0 το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο! 

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του τεχνικού του Παναθηναϊκού. 

– Τι δεν πήγε καλά σήμερα και έχασε ο Παναθηναϊκός

«Νομίζω πως ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Είχαμε καλή συμπεριφορά μέχρι να δεχτούμε το πρώτο τέρμα. Το οποίο, ήταν «καρπός» ενός μεγάλου παίκτη. Το δεύτερο γκολ, προήλθε από ένα λάθος ενός νέου παίκτη, του Χουχούμη. Αλλά για να μεγαλώσεις, πρέπει να κάνεις και λάθη. Είναι λάθος να «σταυρώσουμε» έναν νεαρό ποδοσφαιριστή. Εξάλλου, είναι στρατηγική του συλλόγου να προστατεύει τα νέα παιδιά. 

Στο ημίχρονο, ήταν δύσκολο να πειστούν οι ποδοσφαιριστές να γυρίσουν το ματς από 2-0 αφού πέρα από δύσκολο, δεν ήταν και δίκαιο. Το τρίτο γκολ το φάγαμε από στημένη μπάλα. Και από εκεί και πέρα, το ματς ήταν μοιρασμένο. Είχαμε και εμείς τις ευκαιρίες να σκοράρουμε. Μπορεί να χάσαμε, αλλά θεωρώ πως αναπτυσσόμαστε σαν ομάδα. Δυστυχώς, σε κάθε ματς χάνουμε παίκτες. Σήμερα χάσαμε τον Τοτσέ, στο επόμενο ματς δεν θα παίξει ο Σεϊταρίδης που είναι τιμωρημένος, ο Μπαρμπαρούσης φεύγει για την Εθνική του ομάδα και ελπίζω να μη παρουσιαστούν κι άλλα προβλήματα. Από εκεί και πέρα, έχουμε πιθανότητες να περάσουμε, αρκεί να μας βολέψουν και τα άλλα αποτελέσματα του ομίλου. 

– Πιστεύετε ότι θα ικανοποιήσει τον κόσμο του ο Παναθηναϊκός; 

«Είμαι απόλυτα πεπεισμένος, πως όταν θα έχουμε όλους τους παίκτες στην διάθεση μας και δεν θα έχουμε συνεχή παιχνίδια, θα προπονηθούμε όπως πρέπει και θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Θα γίνουμε καλύτεροι και πιο ανεπτυγμένοι. Ακόμη και οι ήττες, όμως, βοηθάνε τους παίκτες και ιδιαίτερα τους νεαρούς ούτως ώστε να γίνουν καλύτεροι. Όσο για σήμερα, η Λάτσιο είχε μία ανταγωνιστική δυνατότητα, που δεν είχαμε εμείς»

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε