Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Φραστικό επεισόδιο Μπάγεβιτς-Αδαμίδη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οργισμένη αντίδραση του Μπάγεβιτς για τον Αδαμίδη στο περιθώριο της κλήρωσης, που δείχνει ότι το κλίμα στην ΑΕΚ είναι τεταμένο σε όλα τα επίπεδα. Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των δύο αντρών, αναμένεται ανακοίνωση.

Ο Μπάγεβιτς εδιωξε τον Μπλάνκο από την προπόνηση 

Σκληρή ανακόινωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα επεισόδια

Ντου και ξύλο στο ΟΑΚΑ

Έσπασαν το αμάξι του Νέμεθ

Αμέσως μετά το τέλος την εκδήλωσης ο Σταύρος Αδαμίδης και ο Βασίλης Δημήτριαδης πήγαν στην καφετέρια του ξενοδοχείου προκειμένου να συζητήσουν. Ο Γενικός Αρχηγός της Ένωσης είδε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να αποχωρεί έτρεξε για να τον φωνάξει να πάρει και αυτός μέρος στο “πηγαδάκι”.

 
“Εγώ δεν υπάρχω για αυτούς. Δεν μπορώ άλλο με αυτά που γίνονται”, απάντησε εμφανώς ενοχλημένος ο Σερβοέλληνας τεχνικός και συνέχισε προχωρόντας προς το αυτοκίνητο του. Η υπεύθυνη του γραφέιου Τύπου της ΠΑΕ, Αγγελική Αρκάδη κατάφερε να μεταπείσει τον Μπάγεβιτς, ο οποίος βγήκε από το αμάξι του και πήγε στην καφετέρια, όχι όμως για πολύ. Κάθισε στο τραπέζι για λιγότερο από ένα λεπτό και αποχώρησε από το ξενοδοχείο.
 
Αδαμίδης, Μπάγεβιτς, Δημητριάδης και Αρκάδη είχαν συνάντηση με σκοπό την εκτόνωση της κρίσης. Αναμένεται ανακοίνωση από την ΠΑΕ.

Το κλίμα στη συνάντηση αν και αρχικά ήταν βαρύ στη συνέχεια οι δύο άντρες τα βρήκαν. Ο Σέρβος προπονητής ήταν χολωμένος από το γεγονός της μη κλήσης σε απολογία των εννέα παικτών που το γλέντησαν την Παρασκευή το βράδυ. 

Αν και είχε πάρει διαβεβαιώσεις από τον κύριο Αδαμίδη ότι οι παίκτες θα την “πληρώσουν” εντούτοις λόγω των όσων έγιναν στο ΟΑΚΑ την Κυριακή το θέμα “ξεχάστηκε”.

Μετά τις απαραίτητες εξηγήσεις που πήρε ο Μπάγεβιτς το θέμα θεωρείται λήξαν. Σημαντικό ρόλο στην εκτόνωση του κλίματος έπαιξε ο Πέτρος Παππάς ο οποίος μίλησε τηλεφωνικά από το Λονδίνο που βρίσκεται και με τους δύο άντρες.

Το πρωί υπήρξε ακόμη ένα θερμό επεισόδιο αφού ο Μπάγεβιτς διέκοψε την προπόνηση φανερά εκνευρισμένος και ενώ είχε διώξει τον Μπλάνκο λόγω του ότι δεν υπάκουσε σε εντολή του.

Όλα αυτά μία μέρα μετά τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ που είχαν ως αποτέλεσμα να υποστεί ζημιές το αμάξι του Νέμεθ, αλλά και τις αντιδράσεις του κόσμου για τις κινήσεις της διοίκησης η οποία απάντησε με ανακοίνωση που έκανε λόγο για τραμπούκους και ανεγκέφαλους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε