Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Γαύροι στον πάγκο του Ολυμπιακού – Ρεζίλι διεθνώς για την παρωδία της Τούμπας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TWITTER @BBC Sporf
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TWITTER @BBC Sporf

Στη λογική του κολλημένου, ανεγκέφαλου, οπαδού που το μόνο που ξέρει να λέει είναι πως “γ…. ο Θρύλος κι ο Πειραιάς”, “ο ΠΑΟ και η Λεωφόρος” κτλ μάλλον είναι αστείο το να ρίξεις γαύρο στον πάγκο της αποστολής του Ολυμπιακού πριν από τον ημιτελικό του Κυπέλλου στην Τούμπα. Αν όμως είσαι ο ΠΑΟΚ και θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα, πρέπει και να συμπεριφέρεσαι έτσι…

Κανείς δεν ξέρει ποιος ήταν ο εμπνευστής της ιδέας να καλυφθεί ο πάγκος του Ολυμπιακού με γαύρους. Ναι, πραγματικούς γαύρους, ψάρια από αυτά που τρώμε τηγανιτά ή στο φούρνο, πως το λένε; Δεν το χωράει ο νους σας είπατε; Γιατί, αφού στην Ελλάδα ζούμε. Και για να πικάρουμε τον αντίπαλο, όλα επιτρέπονται.


Το γιατί επιλέχθηκαν τα συγκεκριμένα ψάρια, μάλλον είναι περιττό να αναλυθεί. Γιατί εκεί φτάσαμε, να αναλύουμε γιατί έριξαν γαύρο κι όχι τσιπούρα…

Οι εικόνες με τους γαύρους απλωμένους στα καθίσματα της Τούμπας πριν αρχίσει ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό έκαναν φυσικά το γύρο του κόσμου.

Το BBC Sporf (σ.σ. σατυρικός λογαριασμός) έκανε tweet τη φωτογραφία και τη συνόδευσε με το εξής μήνυμα: WTF: PAOK vs Olympiakos match delayed 75 mins after PAOK fans threw hundreds of dead fish into the Olympiakos dugout!. Δηλαδή: “Τι στο διάολο: το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό καθυστέρησε 75 λεπτά αφού οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν εκατοντάδες νεκρά ψάρια (σ.σ. δεν ξέρουν οι δόλιοι οι Άγγλοι γιατί έριξαν γαύρους συγκεκριμένα, δεν έχουν αθλητική παιδεία αυτοί!) στον πάγκο του Ολυμπιακού”.

Το tweet του BBC Sporf με τα... χάλια μας έγινε retweet περισσότερες από 1000 φορές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζούγκλα! Μπουνιές και…ψάρια στη νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός: Θέλουν το ποδόσφαιρο της αλητείας των μπράβων!

Μίτσελ: Δεν αξίζει η Ελλάδα αυτή την εικόνα

Πανηγύρισε στα αποδυτήρια ο Σαββίδης!

Στοχ: Πολεμικό κλίμα, αλλά είμαστε στρατιώτες!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε