Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ιστορική… σφαλιάρα – Αρνητικά ρεκόρ για τον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ολυμπιακός γνώριζε ότι δεν θα μπορούσε να κρατήσει για καιρό το αήττητο στην Ευρωλίγκα αλλά κανείς δεν περίμενε ότι θα έχανε με κάτω τα χέρια από την Αρμάνι στο Μιλάνο. Οι 51 πόντοι που σημείωσαν οι πρωταθλητές Ευρώπης αποτελούν αρνητικό ρεκόρ αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Το χειρότερο ευρωπαϊκό του βράδυ έζησε ο Ολυμπιακός στο Φόρουμ του Μιλάνου, εκεί που θα διεξαχθεί το Final 4 της Ευρωλίγκας. Οι “ερυθρόλευκοι” έπαθαν απίστευτη καθίζηση στο δεύτερο ημίχρονο και σημείωσαν συνολικά 51 πόντους κάτι που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ.

Το προηγούμενο ήταν οι 52 πόντοι που είχαν πετύχει το 2004 στην Κωνσταντινούπολη στο 61-52 απέναντι στην Εφές. Το -30 είναι από τις πιο βαριές ήττες του Ολυμπιακού στην  Ευρώπη. Το -51 από την Εφές στο ΣΕΦ το 2004 παραμένει η μεγαλύτερη ήττα των “ερυθρόλευκων” ενώ η δεύτερη ήταν αυτή του 2012 από την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα (96-64).

Οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ευρώπης προβληματίστηκαν από την εικόνα της ομάδας αλλά αντιμετωπίζουν ψύχραιμα την ήττα. Το TOP 16 έχει ακόμη 12 ματς και κανείς δεν αποκλείστηκε με μία ήττα. Ο Ολυμπιακός ταλαιπωρείται από τους τραυματισμούς και ο Γιώργος Μπαρτζώκας καλείται να ξαναβρεί τη χημεία της ομάδας.

Την επόμενη εβδομάδα υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ σε ένα πολύ κρίσιμο ματς αφού οι Καταλανοί είναι αήττητοι και πέρασαν από την έδρα της Φενέρ.

Τον… ισοπέδωσε! Η Αρμάνι έσπασε το ευρωπαϊκό αήττητο του Ολυμπιακού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε