Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

“Κάηκε” η Αργεντινή! Ολονύκτιο πάρτι στο Μπουένος Αϊρες (ΦΩΤΟ – VIDEO)

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η Αργεντινή προκρίθηκε μετά από 24 χρόνια σε τελικό Μουντιάλ και όλη η χώρα… κάηκε από τους πανηγυρισμούς. Στο Μπουένος Αϊρες και στις υπόλοιπες μεγαλουπόλεις της Αργεντινής στήθηκε ένα ατέλειωτο ολονύκτιο πάρτι

Το να επιστρέφει η Αργεντινη στον τελικό του Μουντιάλ μετά από 24 ολόκληρα χρόνια είναι ένα γεγονός που δίνει από μόνο του τεράστια χαρά στους φίλους της ομάδας. Το να το κάνει όμως μέσα στην έδρα του “εχθρού” της είναι… συναίσθημα ανεκτίμητο!

Αυτό ζουν από το βράδυ της Τετάρτης οι οπαδοί της Αργεντινής, που είδαν την ομάδα τους να παίρνει την πρόκριση για τον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου της Βραζιλίας, επικρατώντας στα πέναλτι της Ολλανδίας (2-4), έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρομέρο.

Αυτή, μάλιστα, είναι η 5η φορά που η “αλμπισελέστε” φτάνει σε τελικό Μουντιάλ και θα διεκδικήσει το τρίτο τρόπαιο, ενώ για 3η φορά θα το κάνει κόντρα στους Γερμανούς, μετά το 1986 και το 1990 (πήρε το πρώτο, έχασε το δεύτερο).

Η μεγάλη πρόκριση πανηγυρίστηκε, όπως ήταν φυσιολογικό, με ξέφρενο τρόπο στους δρόμους του Μπουένος Άιρες και στους κεντρικούς δρόμους των υπόλοιπων μεγαλουπόλεων της Αργεντινής

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε χιλιάδες ανθρώπους να έχουν ξεχυθεί στους δρόμους και να πανηγυρίζουν

Διαβάστε ακόμα…

Ράγισε καρδιές ο Ρόμπεν τζούνιορ (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε