Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Κακά μαντάτα! Νέο μπλόκο σε Παναθηναϊκό για τη Λεωφόρο

Κακά μαντάτα! Νέο μπλόκο σε Παναθηναϊκό για τη Λεωφόρο

Δυσάρεστα νέα για τον Παναθηναϊκό όσον αφορά την ανάπλαση του γηπέδου της Λεωφόρου, αφού το ελεγκτικό συμβούλιο απέρριψε για δεύτερη φορά την χρηματοδότηση από την Περιφέρεια

Σύμφωνα με την εφημερίδα “GoalNews”, κατά τη συνεδρίασή του την Τρίτη το ΣΤ’ Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου της Περιφέρειας Αττικής απέρριψε την αίτηση ανάκλησης που είχε καταθέσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της Πράξης 381 του Ε’ Κλιμακίου (ΣΤ’ Διακοπών).

Πρακτικά πρόκειται για το δεύτερο μπλόκο του ελεγκτικού συνεδρίου σε διάστημα τριών μηνών, το οποίο ουσιαστικά κλείνει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την… κάνουλα για το κονδύλι των 7 εκατομμυρίων ευρώ που είχε αποφασιστεί από τον προηγούμενο περιφερειάρχη, τον Γιάννη Σγουρό.

Η απόφαση θα καθαρογραφεί τις επόμενες μέρες και θα βγει στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, το σκεπτικό της απόφασης στηρίζεται στο ότι δεν γίνεται να ξοδευτεί ένα τέτοιο ποσό για ένα γήπεδο με ζωή 2 ετών και 3 μηνών (σύμφωνα με τον νόμο Καλαφάτη).

Οι “πράσινοι” έχουν δικαίωμα μέσα σε 15 ημέρες από την ημέρα που θα λάβουν την απόφαση να καταθέσουν αίτημα αναθεώρησης το οποίο θα εκδικασθεί από την Μείζονα Επταμελή Σύνθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Οι άνθρωποι που γνωρίζουν την υπόθεση υποστηρίζουν ότι ενδεχομένως η γενική αιτιολογία ενδεχομένως να… αγγίζει και την υπόθεση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε