Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Καταγγελία στην UEFA απ΄τη Μάλαγα για το γκολ-οφσάιντ (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Η Ντόρτμουντ έκανε την απίστευτη ανατροπή και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με δύο γκολ στις καθυστερήσεις αλλά η Μάλαγα… βράζει, δικαιολογημένα, για τη διαιτησία και προχωράει σε επίσημη καταγγελία στην UEFA.

Ο εκτελεστικός διευθυντής των Ανδαλουσιάνων Βιθέντε Κασάδο μίλησε μετά το ματς για την αδικία εις βάρος της ομάδας του και τόνισε ότι το θέμα θα το πάει μέχρι την UEFA:

“Είμαστε εξοργισμένοι από μία ακόμη αδικία, πρώτα στα γραφεία και τώρα στον αγωνιστικό χώρο. Ο σύλλογος θα προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία στην UEFA για την διαιτησία. Τα λάθη δεν ήταν μία στιγμή, αλλά επαναλαμβανόμενα. Το επίπεδο διαιτησίας δεν αντιστοιχεί σε αυτό που βρίσκονται οι ομάδες. Εκείνο που θέλουμε είναι η UEFA να αναλάβει την φροντίδα του ποδοσφαίρου και εμείς θα το υπερασπιστούμε.”

Η Μάλαγα φωνάζει, δικαιολογημένα, για τη φάση που έκρινε το ματς. Το γκολ του Σαντάνα που έκανε το 3-2 ήταν οφσάιντ σε… δύο χρόνους. Και στη σέντρα όταν 4 παίκτες της Ντόρτμουντ ήταν μπροστά από την άμυνα, αλλά και στο τέλος της φάσης όταν ο Σαντάνα ήταν μπροστά από τον τερματοφύλακα και τον κάλυπτε μόνο ένας παίκτης των Ισπανών.

Επική πρόκριση η Ντόρτμουντ – Το…προσπάθησε η Γαλατά (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε