Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Κλείνει Μπράουν, κοιτάζει Τζέιμς ο Ολυμπιακός

Κλείνει Μπράουν, κοιτάζει Τζέιμς ο Ολυμπιακός

Να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το ρόστερ της επόμενης σεζόν θέλουν στον Ολυμπιακού που βρίσκονται μια “ανάσα” από τον Κάρλος Μπράουν, ενώ εξετάζουν και την περίπτωση του Σον Τζέιμς.

Μετά το “ναυάγιο” με τον Ντιλέινι, ο Ολυμπιακός κατέληξε στον Κάρλος Μπράουν για τον αντικαταστάτη του Έισι Λο. Οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία αν και για τον πρώην γκαρντ της Χάποελ Τελ Αβίβ ενδιαφέρεται και η Μακάμπι.

Από κει και πέρα, οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να συμπληρώσουν και την γραμμή των ψηλών με το όνομα του Σον Τζέιμς να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Ο 31χρονος (10/9/1983) Αμερικανός (2.08 ύψος), ο οποίος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές σεζόν με την Μακάμπι Τεκ Αβίβ την τελευταία τριετία (2011-2014).

Στάθηκε άτυχος την περασμένη σεζόν καθώς αντιμετώπισε έναν τραυματισμό (κήλη στην μέση) με αποτέλεσμα να μπει στο χειρουργείο και να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, η οποία βρήκε τους Ισραηλινούς να κατακτούν την Ευρωλίγκα. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ πήρε την απόφαση να τον αφήσει ελεύθερο και οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να τον φέρουν στο λιμάνι.

Ολυμπιακός: Ανανέωσε για 3 χρόνια ο Πρίντεζης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε