Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κυρίαρχος ο Ναδάλ! “Μάτωσε” αλλά απέκλεισε τον Φέντερερ (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

O Ράφα Ναδάλ απέδειξε κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ ότι αυτή τη στιγμή είναι ο κορυφαίος τενίστας του πλανήτη. Αν και αγωνίστηκε με πρόβλημα στο αριστερό χέρι, επικράτησε με 3-0 του Ελβετού και προκρίθηκε στον τελικό του Αυστραλιανού όπεν όπου θα αντιμετωπίσει τον Βαβρίνκα.

Στη Μελβρούρνη συναντήθηκαν… 30 grand slam στον ημιτελικό του Αυστραλιανού όπεν με τον Ράφα Ναδάλ να επικρατεί 3-0 σετ του Ρότζερ Φέντερερ.

Το ματς ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο αφού οι δύο τενίστες κράτησαν τα σερβίς τους και έτσι ο το σετ κρίθηκε στο τάι μπρέικ. Ο Ισπανός το πήρε με 7-4 και αυτό αποδείχθηκε καθοριστικό.

Παρά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στο αριστερό χέρι, ο Ναδάλ έκανε μπρέικ στο δεύτερο σετ και έφτασε στην κατάκτησή του με 6-3.

Στο τρίτο είχαμε συνολικά 4 μπρέικ, με το Ισπανό να κάνει τα 3 εξ αυτών και να φτάνει στον τελικό του Αυστραλιανού όπεν για τρίτη φορά στην καριέρα του. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Φέντερερ, τον Βαβρίνκα και αν καταφέρει να τον νικήσει θα πιάσει τον Πιτ Σάμπρας στη δεύτερη θέση των νικητών σε grand slam, με 14 (3 λιγότερα από τον Φέντερερ).

Τα σετ: 7-6 (7-4), 6-3, 6-3

Τένις: Βαβρίνκα ο… πρώτος του τελικού

Τένις: Τσιμπουλκόβα και Να Λι στον τελικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε