Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Λείπουν κάτι…εκατομμύρια στον Βιντιάδη – Πάλι στο ψάξιμο ο Ντέμης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο Δημήτρης Βιντιάδης έχει συγκεντρώσει ένα μεγάλο ποσό για την ΑΕΚ, όμως του λείπουν ακόμα 4εκατ. ευρώ για να μπει στην ομάδα. Αναζητά κεφάλαια για την σωτηρία της ΠΑΕ και ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης. Συνεχίζονται οι προσπάθειες για μεταγραφική ενίσχυση…

Η… κωλυσιεργία που υπάρχει στην υπόθεση της εισόδου του Δημήτρη Βιντιάδη στα διοικητικά της ΑΕΚ οφείλεται στο ότι ο Έλληνας επιχειρηματίας αναζητά το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία του λείπουν για να υλοποιήσει το πλάνο του.

Το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό φαίνεται πως ψάχνει να το βρει μέσω των γνωριμιών του στο εξωτερικό, ενώ σύμφωνα με όσα προκύπτουν, ο Βιντιάδης σκοπεύει να βάλει στην ΑΕΚ κοντά στα 15 εκατομμύρια αλλά σταδιακά.

Πάντως, το αίσθημα στους φιλάθλους της ομάδας, πως η όλη υπόθεση δεν πρόκειται να προχωρήσει, ενισχύεται καθημερινά όλο και περισσότερο! Σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της η εφημερίδα “GOAL” αναφέρει πως ο Ντέμης Νικολαϊδης βρίσκεται πάλι σε αναζήτηση κεφαλαίων για την σωτηρία της ΑΕΚ. Ο Ντέμης δεν κινείται ανταγωνιστικά προς τον, αλλά προσπαθεί να εξασφαλίσει κάποια εναλλακτική λύση σε περίπτωση που και αυτή η προσπάθεια ναυαγήσει.

Αναφορικά με τα μεταγραφικά, μετά την απόκτηση του Παύλου Μητρόπουλου και την τυπική ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Αντώνη Πετρόπουλο, ο Δικέφαλος θέλει να ενισχυθεί στα άκρα. Εκεί όπου έχουν γίνει κάποιες επαφές με Σοϊλέδη και Νικλητσιώτη αλλά πάντα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού των διοικούντων ο Βίκτωρας Κλωναρίδης.

Διαβάστε ακόμα…

Η Original καλεί στα Σπάτα την “ομάδα Νικολαΐδη”

Από την Παιανία στα Σπάτα – Συμφωνία Πετρόπουλου με ΑΕΚ

Προσφυγή ο Κοντοές – Ζητάει 400.000 ευρώ από την ΑΕΚ

Ανακοίνωσε Μητρόπουλο η ΑΕΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε