Τρίτη, 7 Μαΐ
22oC Αθήνα

Μαραντόνα: Τα επτά δάχτυλα του Θεού, μέρος 2ο! (VIDEO)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS

Μπορεί η φωτογραφία που τον δείχνει με υψωμένα τα… επτά δάχτυλά του να μην τραβήχτηκε μετά το 7-1 της Γερμανίας επί της Βραζιλίας στον ημιτελικό του Μουντιάλ, αλλά ο Ντιέγκο Μαραντόνα βρήκε τρόπο να πικάρει και τους Βραζιλιάνους και τον άσπονδο φίλο του, Πελέ.

Ο Ντιεγκίτο εμφανίστηκε στο κέντρο Τύπου του Μουντιάλ στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Η άφιξή του είναι από μόνη της θέμα για τους εκατοντάδες δημοσιογράφους που βρίσκονται εκεί. Και γίνεται μεγαλύτερο όταν ο Μαραντόνα δείχνει με τα δάχτυλά του τον αριθμό επτά, λίγες μέρες μετά την ταπείνωση της Βραζιλίας από τη Γερμανία στον ημιτελικό του Μουντιάλ.

Οι Αργεντινοί που βρίσκονταν εκεί, δεν έχασαν την ευκαιρία. Ζήτησαν από τον Μαραντόνα να τραγουδήσει το σύνθημα “Decime que se siete”, δηλαδή “Πες μου ότι είναι επτά”. Το… ορίντζιναλ σύνθημα είναι “Decime que se siente”, δηλαδή “Πες μου τι αισθάνεσαι”. Αλλά προς… τιμήν της επτάρας που δέχτηκε η Βραζιλία, ο τίτλος άλλαξε λίγο!

Η δε κατάληξη του συνθήματος είναι “Maradona es mas grande que Pelé”, δηλαδή “Ο Μαραντόνα είναι μεγαλύτερος από τον Πελέ”.

Και φυσικά ο Μαραντόνα δεν τους χάλασε το χατήρι ούτε έχασε την ευκαιρία να τραγουδήσει πως είναι καλύτερος από τον Πελέ. Και δεν παρέλειψε να υψώσει τα… επτά δάκτυλα των χεριών του…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι υποψήφιοι για την “Χρυσή Μπάλα” του Μουντιάλ

Μουντιάλ 2014: Πως έζησαν τον ημιτελικό οι Αργεντίνοι (VIDEO)

Απίστευτη ατάκα από Μασκεράνο – “Μου σκίστηκε ο κώλ…”

“Λύγισε” ο Νεϊμάρ! “Παραλίγο να μείνω σε αναπηρικό καροτσάκι” (VIDEO

Το Μπουένος Άιρες την ώρα των πέναλτι (VIDEO)

15χρονη αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεξε το 7-1 της Βραζιλίας!

Είναι τρελοί αυτοί οι Αργεντίνοι! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε