Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Μίτσελ: Να δώσουν το όνομα του Ρομπέρτο στον εγγονό μου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Απολαυστικός ήταν ο Μίτσελ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Ισπανικό ραδιόφωνο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έπλεξε το εγκώμιο του Ρομπέρτο, τόνισε ότι κέρδισε μόνος του την Μπενφίκα και μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε ότι θα ήθελε την Τρίτη το βράδυ να δώσει το όνομα του Ισπανού πορτιέρο στον εγγονό του.

Ο Μίτσελ δεν έκρυψε τη χαρά του από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπενφίκα αλλά και από την εμφάνιση του Ρομπέρτο στη συνέντευξη που παραχώρησε στο “Cadena Cope”.

“Αν με ρωτούσαν το βράδυ της Τρίτης, πιθανότατα θα έλεγα να βγάλουμε το παιδί… Ρομπέρτο! Δεν μπορούσα, ειδάλλως θα τον σήκωνα στους ώμους

Πολλοί με ρώτησαν αν δάκρυσα. Οχι, δεν έκλαψα, αλλά δεν θα με πείραζε να το κάνω. Ο Ρομπέρτο κέρδισε μόνος του έντεκα Πορτογάλους και όλο αυτό ήταν για να κλάψεις από χαρά. Είχα πολύ καιρό να δω έναν τερματοφύλακα σε αυτό το επίπεδο. Θα τύχει να κάνεις 6-7 αποκρούσεις και εντέλει να σου βάλουν ένα γκολ, αλλά τα έβγαλε όλα!

Χαίρομαι για όλους τους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Αλλά χάρηκα ιδιαιτέρως για τον Ρομπέρτο, γιατί όταν ήταν στην Μπενφίκα, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ανάλογα με το επίπεδό του και το να κάνει μια τέτοια εμφάνιση, ήταν σαν να του το χρωστούσε η ιστορία.

Υπήρξαν στιγμές που οι Πορτογάλοι πίεσαν πάρα πολύ, αλλά ένιωθες καλά, γιατί έμοιαζε αδύνατο να νικηθεί. Καλύτερα ένιωσα, βεβαίως, όταν ο διαιτητής σφύριξε το τέλος του αγώνα!

Δεν θέλω ισπανική ομάδα, καλύτερα μια εκτός Ισπανίας. Οχι τίποτε άλλο, μπορεί να έχουμε κανένα… ατύχημα και τους αποκλείσουμε!.

Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολη. Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Είναι μια κατάσταση που μοιάζει πολύ με αυτή που ζούμε στην Ισπανία. Αλλά, δυστυχώς, λόγω και πολιτικών καταστάσεων, ζουν περισσότερο καιρό με αυτόν τον τρόπο εδώ. Η κατάσταση είναι κρίσιμη.

Το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα γενικά αποτελούν μια ανάσα για τον κόσμο.”

Μίτσελ: Δεν κοιμήθηκα μετά την Μπενφίκα

Χάνει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Βάις!

Έλεγχος ντόπινγκ σε πέντε παίκτες του Ολυμπιακού

Πριμ-ρεκόρ υποσχέθηκε στους παίκτες του Ολυμπιακού ο Μαρινάκης

Απ’την απαξίωση… στην αποθέωση! Διθυραμβικά σχόλια των Πορτογάλων για Ρομπέρτο

One man show! Ερυθρόλευκη “πτήση” πρόκρισης με φύλακα-άγγελο τον Ρομπέρτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε