Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Μπαϊράμι: Πρόκληση για μένα ο Παναθηναϊκός!

Μπαϊράμι: Πρόκληση για μένα ο Παναθηναϊκός!

Χωρίς να επιβεβαιώνει κάποια συμφωνία, ο Εμίρ Μπαϊράμι εμφανίστηκε ενθουσιασμένος στην προοπτική να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, τον οποίο χαρακτήρισε μία πολύ μεγάλη ομάδα.

Μιλώντας στη “SportDay” ο Σουηδός με αλβανικές ρίζες ακραίος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στο μέλλον του στους “πράσινους”.

Να τονίσουμε πως η διαφαινόμενη συμφωνία με την Τβέντε, όπου και ανήκουν τα δικαιώματά του, αφορά τετραετές συμβόλαιο, με τους Ολλανδούς να μην εισπράττουν χρήματα αλλά να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης 35% εφόσον έρθει πρόταση γι’ αυτόν τον πρώτο χρόνο

«Ας πούμε ότι το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Μια σοβαρή πρόκληση», τόνισε και πρόσθεσε: «Είναι 22 Μαΐου (σ.σ. χθες) και σήμερα που μιλάμε είμαι παίκτης της Μονακό. Το γαλλικό πρωτάθλημα δεν έχει ακόμη τελειώσει. Καταλαβαίνετε…», τόνισε αρχικά ο Μπαϊράμι.

Δεν έκρυψε, δε, πως μίλησε με τον Έλληνα συμπαίκτη του στη Μονακό (όπου παίζει δανεικός), Γιώργο Τζαβέλλα
. «Το πρωί μίλησα με τον Τζαβέλλα. Ήρθε και μου είπε ‘ξέρεις ότι είσαι πρωτοσέλιδο σε όλες τις ελληνικές εφημερίδες;’. Με αιφνιδίασε. Δεν ρώτησα πολλές πληροφορίες, άλλωστε γνωρίζω από μόνος μου πολλά πράγματα για τον Παναθηναϊκό», ανέφερε.

Ερωτηθείς αν η κρίση και όσα ακούγονται για το ελληνικό πρωτάθλημα τον προβληματίζουν, ο 25χρονος άσος απάντησε: «Ποιος λέει ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι δυνατό; Στην Ολλανδία όταν έπαιζα ακούγαμε τα ονόματα του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και τις θεωρούσαμε πολύ ισχυρές ευρωπαϊκές ομάδες. Είναι πρόκληση όχι μόνο για μένα, αλλά για κάθε ποδοσφαιριστή στον κόσμο να παίξει σε μια ομάδα με τέτοιο όνομα και κύρος όπως ο Παναθηναϊκός».

Τέλος, για το αν υπάρχουν… ανταγωνιστές για την υπογραφή του, είπε: «Τα δικαιώματά μου ανήκουν στην Τβέντε. Αυτή ξέρει αν υπάρχει κάτι επιπλέον. Μη με ρωτάτε πότε θα γνωρίζω για το μέλλον μου. Πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε. Μπορεί να υπάρχει απόφαση σε λίγες μέρες, μπορεί και σε ένα μήνα. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να προβλέψεις με ακρίβεια τις εξελίξεις».

Διαβάστε ακόμα…

Έκπληξη του Παναθηναϊκού για απόφαση, σιγουριά για αδειοδότηση

Έφαγαν “πόρτα” οι μισές! Ανακοινώθηκαν οι ομάδες που δεν αδειοδοτούνται

Το άνοιγμα όλων των φακέλων θα ζητήσει ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε