Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Μπορεί και την πρωτιά ο Παναθηναϊκός – Δείτε τα σενάρια

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Παναθηναϊκός έκανε… πάρτι κόντρα στην Μπάμπεργκ, εξασφάλισε την πρόκρισή του στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας και, πλέον, θέλει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη βρήκε ρυθμό στο κατάλληλο σημείο της σεζόν και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην κορυφαία 8άδα της Ευρωλίγκας.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποφύγει την 4η θέση που θα τον φέρει απέναντι στην Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα έδρας και για να συμβεί αυτό, χρειάζεται τη νίκη, έστω και με 1 πόντο, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Τα σενάρια για την τελευταία αγωνιστική είναι πολλά. Οι 4 ομάδες που θα συνεχίσουν είναι γνωστές αλλά η τελική τους κατάταξη θα εξαρτηθεί από τα μεταξύ τους ματς.

– Αν ο Παναθηναϊκός χάσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με οποιαδήποτε διαφορά, θα πάρει την 4η θέση χωρίς να έχει σημασία το αποτέλεσμα του Ρεάλ – Εφές.
– Αν ο Παναθηναϊκός νικήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει εξασφαλισμένη την 3η θέση και ανάλογα με τη διαφορά αλλά και το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα διεκδικεί τις δύο πρώτες θέσεις.

Αν νικήσει η Εφές την Ρεάλ, τότε στον Παναθηναϊκό αρκεί νίκη με 3 πόντους  για να είναι δεύτερος. Για να είναι πρώτος χρειάζεται νίκη με 26 πόντους.

Αν νικήσει η Ρεάλ την Εφές τα πράγματα είναι πιο δύσκολα αφού ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να νικήσει με 20 πόντους την ΤΣΣΚΑ για να την ξεπεράσει στη βαθμολογία και να βγει δεύτερος. Αν κερδίσει με 22 πόντους (εκτός κι αν η Ρεάλ επικρατήσει με μεγάλη διαφορά της Εφές οπότε θα χρειαστεί νίκη με 23 πόντους ο Παναθηναϊκός) τότε θα είναι πρώτος.

Η βαθμολογία του ομίλου

1. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 10-3
2. Ρεάλ 9-4
3. Εφές 9-4
4. Παναθηναϊκός 9-4
5. Μάλαγα 7-6
6. Ζαλγκίρις 5-7 (ματς λιγότερο)
7. Άλμπα 2-10 (ματς λιγότερο)
8. Μπάμπεργκ 0-13

Η τελευταία αγωνιστική

Ζαλγκίρις – Μπάμπεργκ
Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ρεάλ – Αναντολού Εφές

Πρόκριση δια… περιπάτου για τον Παναθηναϊκό – Ελπίδες για πλεονέκτημα έδρας

Η Μάλαγα ποτέ δεν…πεθαίνει – “Χαμός” στον όμιλο του Παναθηναϊκού

“Καθάρισε” την Ρεάλ και πάει ΟΑΚΑ για την πρωτιά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε