Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Μπουμσόνγκ: Αν με θέλουν, μένω!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Παράθυρο…. παραμονής στον Παναθηναϊκό αφήνει ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, εφόσον οι “πράσινοι” επιθυμούν την παραμονή του στην ομάδα και του κάνουν ικανοποιητική πρόταση

Μιλώντας στον “Ελεύθερο Τύπο”, ο Γάλλος αμυντικός τόνισε πως δε γνωρίζει ποιο θα είναι το μέλλον του στους “πράσινους”, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ρίξει αισθητά και τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ στον “Ελεύθερο Τύπο”:

Ποιο ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έγινε τη φετινή σεζόν; «Δεν ήμασταν ενωμένοι όσο θα έπρεπε. Οι ομάδες κερδίζουν τίτλους και πανηγυρίζουν σημαντικές νίκες μόνο όταν όλοι λειτουργούν σαν μια γροθιά. Ελπίζω την επόμενη σεζόν ο Παναθηναϊκός να μην κάνει το ίδιο λάθος. Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι πρέπει να πιστέψουν στη δυναμική που εκπέμπει ένας σύλλογος σαν τον Παναθηναϊκό».

Θα σε ξαναδούμε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού; «Το μόνο που θέλω να αναφέρω είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και αυτό που επιθυμώ είναι η ομάδα να επιστρέψει άμεσα στην κορυφή. Είμαι περήφανος που είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού, όμως ειλικρινά ακόμη δεν γνωρίζω τι μπορεί να συμβεί τις επόμενες μέρες. Αισθανθώ ότι θέλουμε να με κρατήσουν, τότε θα συνεχίσω. Αν δεν ικανοποιηθώ τόσο εγώ όσο και η διοίκηση στον οικονομικό τομέα, τότε θα είναι καλύτερο να χωρίσουμε τους δρόμους μας».

Είσαι πρόθυμος να βοηθήσεις το σύλλογο σε αυτό το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει; «Στις ποδοσφαιρικές διαπραγματεύσεις μπορούν να συμβούν τα πάντα. Θέλω να επαναλάβω ότι είμαι περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Ολόκληρη η Ελλάδα έχει επηρεαστεί από την οικονομική κρίση και μέσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός. Θα μιλήσω με τη διοίκηση και θεωρώ ότι θα βρούμε την κατάλληλη λύση».

Το μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους; «Πρέπει να είναι υπερήφανοι διότι υποστηρίζουν μια από τις μεγαλύτερες ομάδες. Οφείλουν να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται και να σταθούν στο πλευρό της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών. Εγώ, όπως κι άλλοι παίκτες, έρχονται και φεύγουν, όμως η ομάδα παραμένει εδώ. Ο Παναθηναϊκός είναι υπεράνω προσώπων…»

Διαβάστε ακόμα…

“Το μέλλον του Παναθηναϊκού ανήκει σε εσάς”

Συμφωνία Παναθηναϊκού με Μπριζ για Φουρλάνο

Σίγουρος για την Ευρώπη ο Αλαφούζος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ  NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε