Site icon NewsIT

NBA: «Μυθικός» Στεφ Κάρι «διέλυσε» τους Κλίβελαντ Καβαλίερς – Τον αποθέωσε και ο Κέβιν Ντουράντ

12.11.2022 | 10:19
NBA: «Μυθικός» Στεφ Κάρι «διέλυσε» τους Κλίβελαντ Καβαλίερς – Τον αποθέωσε και ο Κέβιν Ντουράντ

November 11, 2022; San Francisco, California, USA; Golden State Warriors guard Stephen Curry (30) shoots the basketball against Cleveland Cavaliers guard Darius Garland (10) and center Jarrett Allen (31) during the third quarter at Chase Center. Mandatory Credit: Kyle Terada-USA TODAY Sports

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επικράτησαν των Κλίβελαντ Καβαλίερς με σκορ 106-101 και τον Στεφ Κάρι να κάνει το καλύτερό του παιχνίδι στη φετινή σεζόν του NBA.

Κόντρα στους εξαιρετικούς φέτος Καβαλίερς του Ντόνοβαν Μίτσελ, ο Κάρι έδωσε μία φοβερή παράσταση με 40 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ, πετυχαίνοντας 6/11 τρίποντα, με δύο από αυτά να κρίνουν το ματς στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

Ο τέσσερις φορές πρωταθλητής του NBA πέτυχε 8 πόντους στα τελευταία 80 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης και ήταν ο λόγος που οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ανέτρεψαν το σκορ και πήρα τη νίκη επί της ομάδας του Κλίβελαντ. Η εμφάνιση του Κάρι δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τον πρώην συμπαίκτη του, Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος και τον αποθέωσε στο twitter, γράφοντας: “Θεέ μου ο Στέφεν”

Steph Curry Makes History In 40-PT Performance 🔥 | November 11, 2022

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version