Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ο Φάμπρι αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό!

Ο Φάμπρι αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό!

Ο Φάμπρι είναι ο εκλεκτός του Γιάννη Αλαφούζου για να αντικαταστήσει τον Χουάν Ραμόν Ρότσα στον πάγκο του Παναθηναϊκού και η πρόσληψη του θα ανακοινωθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου εντός της ημέρας. Βοηθός του ο Κινγκ.

Ο 57χρονος Φαμπριάνο Γκονζάλες Πανέγια ή αλλιώς Φάμπρι θεωρείται λάτρης της τακτικής και της πειθαρχίας, με τελευταίο σταθμό της καριέρας του να είναι η Ρασίνγκ Σανταντέρ. Εκεί έμεινε ως τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν και απομακρύνθηκε μετά την μέτρια πορεία που είχε η ομάδα του.

Στο παρελθόν πέρασε από τον πάγκους της Γρανάδα (2010-12), την οποία και ανέβασε από την τρίτη κατηγορία στη δεύτερη. Έπειτα ακολούθησε η Ουέσκα, όπου όμως έμεινε μόλις δύο μήνες το περασμένο καλοκαίρι. Την προπονητική του καριέρα πάντως την ξεκίνησε την δεκαετία του 80′ και για αρκετά χρόνια εργάστηκε στις χαμηλές κατηγορίες της Ισπανίας. Παράλληλα βρέθηκε στο τιμόνι των Αλμερία (2004-05) και Αλαβές (2006-07).

Ο Φάμπριν φέρεται να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και το απόγευμα θα υπογράψει συμβόλαιο για έξι μήνες με το “τριφύλλι” το οποίο αν ικανοποιήσει θα επεκταθεί.

Τέλος ο Γόντικας από τον Παναθηναϊκό

Βοηθός του Φάμπρι, ο Κινγκ


Τέλος ο Ρότσα – Σήμερα ανακοινώνεται νέος τεχνικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε