Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

O Γκέκας δεν ήταν αρχικά στη λίστα των πέναλτι

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Τη θέση του Βασίλη Τοροσίδη ο οποίος αισθανόταν κάποιες ενοχλήσεις πήρε το Φάνης Γκέκας και εκτέλεσε το… μοιραίο πέναλτι στο παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα.

Ο Λαρισσαίος επιθετικός ήταν ο μοιραίος για την Ελλάδα στην αναμέτρηση με την Κόστα Ρίκα, αφού δεν κατάφερε να σκοράρει στη «ρώσικη ρουλέτα» και η «γαλανόλευκη» αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Το όνομα του Γκέκα δεν βρισκόταν πάντως στην αρχική πεντάδα του Σάντος για τους παίκτες που θα εκτελούσαν πέναλτι, αλλά μπήκε τελικά αντί του Τοροσίδη σύμφωνα με τη «Sportday».

Ο λόγος είναι επειδή ο «Τόρο» βρισκόταν στο όριο της θλάσης στο δεξί πόδι από το πρώτο ημίχρονο κι όταν είχε φτάσει η ψυχοφθόρος διαδικασία, του ήταν αδύνατο πια να αναλάβει την εκτέλεση πέναλτι, με αποτέλεσμα να προκύψει ο Γκέκας. Παρόμοια ήταν και η αιτία για την οποία βρέθηκε εκτός λίστας ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος ήταν ανάμεσα στους πέντε εκλεκτούς του Σάντος πριν τον αγώνα. Την προηγούμενη μέρα όμως ο «Sam» έπαθε τράβηγμα στο δικέφαλο, έκανε ενέσεις για να παίξει, αλλά όταν είχε έρθει η ώρα των πέναλτι, ένιωθε πολύ έντονες ενοχλήσεις κι έτσι τη θέση του πήρε ο Καραγκούνης, που θα εκτελούσε το 5ο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η απολαυστική εξομολόγηση του Καραγκούνη στους συμπαίκτες του (VIDEO)

Κατσουράνης: Δεν κρατάω κακία, πάω στο εξωτερικό

Γκέκας: Κλείνω τα μάτια μου και βλέπω το πέναλτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε