Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ο Κάτσε, ο UCK και η… συγνώμη (ΦΩΤΟ)

Ο Κάτσε με μπλούζα του UCK ΦΩΤΟ Facebook
Ο Κάτσε με μπλούζα του UCK ΦΩΤΟ Facebook

Μια φωτογραφία που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Ο Εργκους Κάτσε του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στο προφίλ του στο Facebook με μπλούζα του UCK, την οποία λίγο αργότερα την έσβησε, ενώ ζήτησε συγγνώμη και ξεκαθάρισε ότι δεν ήξερε τι σήμαινε. Διέγραψε τον λογαριασμό του ο παίκτης

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στο διαδίκτυο η φωτογραφία που αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί ο Εργκούς Κάτσε, του ΠΑΟΚ. Ο μέσος των Θεσσαλονικέων εμφανίστηκε φορώντας μπλούζα του UCK (Απελευθερωτικός Στρατός του Κοσσυφοπεδίου).

Η εικόνα αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με τον παίκτη να προσπαθεί στη συνέχεια να δικαιολογηθεί και να… συμμαζέψει τα πράγματα.

Ο Κάτσε, θέλοντας να «πάρει» πίσω τα όσα έγιναν, έγραψε στη συνέχεια: “Ενημερώνω τους φίλους μου ότι δεν είχα ιδέα τι σημαίνει η φωτό που ανέβασαν άλλοι στο προφίλ μου και φυσικά μόλις έμαθα την έσβησα. Η φωτογραφία βγήκε σε σπίτι φίλου που με φιλοξένησε, δεν είναι καν δική μου. Συγνώμη για όσους εκνευρίστηκαν, όσοι με ξέρουν γνωρίζουν τι άνθρωπος είμαι”.

Λίγη ώρα αργότερα ο λογαριασμός του στο facebook καταργήθηκε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε