Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

“Ο κόσμος κάνει την διαφορά στον Ολυμπιακό” (VIDEO)

“Ο κόσμος κάνει την διαφορά στον Ολυμπιακό” (VIDEO)

Αφιέρωμα στον Ολυμπιακό έκανε ένα γαλλικό κανάλι, μέσω του οποίου οι Τζεμπούρ, Μασάδο, Ζαρντίμ και Θεοδωρίδης, μίλησαν για την φετινή πορεία των “ερυθρόλευκων” και αποθέωσαν τον κόσμο της ομάδας.

Το κανάλι “Bein Sport”έκανε αφιέρωμα στον κόσμο των “ερυθρόλευκων”, οι οποίοι δημιούργησαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα στον αγώνα Ολυμπιακός – Μονπελιέ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στους γαλλόφωνους παίκτες που αγωνίζονται στην ομάδα του Πειραιά.

Από τους παίκτες μίλησαν οι Ραφίκ Τζεμπούρ και Πάουλο Μασάντο με τον πρώτο να τονίζει ότι ο κόσμος της ομάδας του Ολυμπιακού είναι ο δωδέκατος παίκτης του συλλόγου.

“Ο κόσμος είναι ο πραγματικός 12ος παίκτης του Ολυμπιακού, ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ακόμη και οι πιο δυνατές ευρωπαϊκές ομάδες, όταν έρχονται στο γήπεδό μας, καταλαβαίνουν απευθείας ότι υπάρχει τρομερή ατμόσφαιρα”, είπε χαρακτηριστικά ο Αλγερινός επιθετικός.

Όσον αφορά τη ζωή του στην Αθήνα, τόνισε:
“Πας σε πολλά μέρη και δεν πληρώνεις. Στο χασάπικο, στο ζαχαροπλαστείο πολλές φορές σε κερνάνε”.

Καταλήγοντας, ο Τζεμπούρ παραδέχθηκε ότι τα ελληνικά του “… δεν είναι άσχημα. Μια μέρα θα γίνω Έλληνας…”.

Από την πλευρά του, ο Πάουλο Μασάντο είπε για τον κόσμο των πρωταθλητών Ελλάδας
: “Όταν φτάνεις εδώ, καταλαβαίνεις ότι οι οπαδοί, οι άνθρωποι που δουλεύουν στην ομάδα είναι φανατικοί. Όταν ήρθα, κερδίσαμε 4-0 και παρόλα αυτά μας σφύριζαν στο τέλος. Πρέπει να αρέσει στους φιλάθλους ο τρόπος που κερδίζουμε τα ματς, ο τρόπος που παίζουμε. Διαφορετικά, δεν είναι ευχαριστημένοι”.

Στο αφιέρωμα του “Bein Sport” υπάρχει και… παρέμβαση του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος τόνισε πως το «Χ» με τον Αρη δεν άρεσε στους οπαδούς των Πειραιωτών κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός παίζει για να κερδίζει όλα τα παιχνίδια.

Το αφιέρωμα ολοκληρώνεται με τις δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη σε άπταιστα γαλλικά: “Το κοινό του Ολυμπιακού είναι… πρέπει να έρθετε! Ο Ολυμπιακός είναι η ιστορία της Ελλάδας, κατά την προσωπική μου γνώμη. Είχα την τύχη ως παίκτης να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό. Από τότε ο Ολυμπιακός ήταν στην κορυφή. Σε 9 εκατομμύρια κατοίκους, τα 5 εκατομμύρια είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Μπορείτε να πάτε σε οποιοδήποτε χωριό, σε οποιαδήποτε πόλη, το 50% ή μάλλον περισσότερο, των κατοίκων είναι με τον Ολυμπιακό”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε