Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Η νίκη της… ζωής του (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Η 16η Σεπτεμβρίου του 2014 θα μείνει στην ιστορία του Ολυμπιακού. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν νικήσει και μεγαλύτερες ομάδες από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην ευρωπαϊκή τους ιστορία αλλά όχι στο… ζενίθ τους.

Μία νίκη στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να μην σημαίνει τίποτα αν στο τέλος δεν καταφέρεις να προκριθείς, όμως η επιτυχία του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο θα έχει αξία ακόμη κι αν οι “ερυθρόλευκοι” δεν τα καταφέρουν να συνεχίσουν στους “16” της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η Ατλέτικο του τελευταίου χρόνου ανήκει στην ελίτ του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Με το 1/5 του μπάτζετ της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα, πήρε το πρωτάθλημα στην Ισπανία ενώ έφτασε μία ανάσα από την κατάκτηση του περυσινού Τσάμπιονς Λιγκ.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Σιμεόνε έχει φτιάξει ένα εκπληκτικό σύνολο και μπορεί το καλοκαίρι να έχασε τους Ντιέγκο Κόστα, Φιλίπε Λουίς και Κουρτουά όμως η διοίκηση έδωσε περισσότερα από 100 εκ. ευρώ για μετεγγραφές.

Το Σάββατο πήγε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και νίκησε την Ρεάλ Μαδρίτης, δημιουργώντας της μεγάλα προβλήματα. Κι όμως αυτήν την ομάδα, ο Ολυμπιακός κατάφερε να τη νικήσει.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Μίτσελ έστησε άψογα τους παίκτες του. Με σύστημα που δεν είχε δοκιμάσει σε επίσημο ματς, με παίκτες που δεν είχαν ξαναπαίξει μαζί. Οι αλλαγές του βγήκαν στο 100% και φυσικά η τύχη ήταν με το μέρος των “ερυθρόλευκων”. Η αλλαγή του εκπληκτικού Τσόρι με τον Φουστέρ ήταν ένα τεράστιο στοίχημα για τον Ισπανό προπονητή που του βγήκε στο 100%.

Η νίκη αυτή σημαίνει πολλά και ανοίγει το δρόμο της πρόκρισης στους “ερυθρόλευκους” αλλά θα πρέπει να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μάλμε στη Σουηδία την επόμενη αγωνιστική και σε περίπτωση που πάρει και εκεί τη νίκη τότε θα έχει πολλές πιθανότητες πρόκρισης από έναν πολύ δύσκολο όμιλο.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

“Ελληνική τραγωδία” για την Ατλέτικο γράφουν οι Ισπανοί

Την… πάτησε! Ονειρική πρεμιέρα και ιστορική νίκη του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο


Μαρινάκης: Περήφανη όλη η Ελλάδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε