Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Πλατανιάς: Ανατροπή στην πρώτη του Λεμονή!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός πήρε μια αγχωτική νίκη με ανατροπή επί του Πλατανιά με 2-1, στο “Γ. Καραϊσκάκης”! Οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ στο 43΄ με το πέναλτι του Μανούσου, αλλά στο 54΄ ο Μάριν και στο 63΄ ο Ρομαό ανέτρεψαν το σκορ και χάρισαν στους “ερυθρόλευκους” ακόμη τρεις βαθμούς.

To LIVE

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο, όταν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι, σε αντίθεση με τον Πλατανιά που απέδειξε ότι η εφετινή του πορεία μόνο τυχαία δεν είναι…

Η εδαφική υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο ανήκε στους “ερυθρόλευκους” ωστόσο, και κενά στην άμυνα υπήρχαν όπως και το πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων. Η μοναδική αξιόλογη προσπάθεια ήταν το σουτ του Φιγκέιρας έξω από την περιοχή στο 33΄ που απόκρουσε ο Σωτηρίουσε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν σιγά-σιγά να βγαίνουν από την άμυνά τους και πρώτη φορά απείλησαν στο 20΄ με την κεφαλιά του Γιορέντε που βρήκε σε ετοιμότητα τον Καπίνο (μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια). Οι Χανιώτες άνοιξαν το σκορ στο 43΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μανούσου. Το σουτ του Γιακουμάκη μέσα στην περιοχή σταμάτησε στο απλωμένο χέρι του Φιγκέιρας και έτσι ο Ζαχαριάδης υπέδειξε την παράβαση.

 

Ο Ολυμπιακός ήταν ένας άλλος στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δυσκολευόταν να δημιουργήσει “καθαρή” ευκαιρία. Τελικά, στο 54΄ με το πλασέ του Μάριν, μετά την ασίστ του Φορτούνη ισοφάρισε, αν και οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ.

Στο 63′, λίγο αφού είχε μπει στο γήπεδο ο Μάρτινς βρήκε τον Φιγκέιρας κι ο τελευταίος έβγαλε την ασίστ στον Ρομαό που έκανε το 2-1.
Τέσσερα λεπτά μετά -στο 67΄- ο Γιορέντε έδωσε στον Σίγκνεβιτς, αλλά απομάκρυνε ο Μποτία σε κόρνερ.

Δοκάρι είχε ο Ολυμπιακός στο 70΄ με τον Ανσαριφάρντ, ενώ πέντε λεπτά από τη λήξη ο Καρντόσο έχασε κλασική ευκαιρία πλασάροντας δίπλα από το δοκάρι του Σωτηρίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Καπίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια, Ρομαό, Καμπιάσο (62΄ Μάρτινς), Φορτούνης (80΄ Ντομίνγκες), Μάριν, Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ (70΄ Καρντόσο)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Μπανανά, Καρυπίδης, Πριντέτα (81΄ Γουνδουλάκης), Στάθης, Μουνάφο, Ντεβέσα (79΄ Στανισάβλιεβιτς), Μανούσος, Γιακουμάκης (65΄ Σίγκνεβιτς), Γιορέντε

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

 

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε