Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Βόμβα” με Χάμιλτον!

ΦΩΤΟ nba.com
ΦΩΤΟ nba.com

Έτοιμος να ταράξει… τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ είναι ο Παναθηναϊκός, σε περίπτωση που ο Κρις Σίνγκλετον αποχωρήσει από τους “πράσινους”, προκειμένου να μετακομίσει στη Ρωσία και τη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Οι “πράσινοι” θα δώσουν τον Αμερικανό φόργουορντ στη Χίμκι, μόνο αν την ίδια στιγμή καταφέρουν να “κλείσουν” τον σέντερ των Νετς, Τζάστιν Χάμιλτον.

Οι δύο παίκτες έχουν τον ίδιο μάνατζερ, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να έχουν ξεκαθαρίσει στον ατζέντη των δύο παίκτων, ότι ο Σίνγκλετον θα αποχωρήσει από το “τριφύλλι”, μόνο εάν έρθει ο Χάμιλτον.

Το κασέ του 27χρονου Αμερικανού σέντερ είναι κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία είναι ικανός να διαθέσει ο Παναθηναϊκός, μιας και θα “γλιτώσει” το συμβόλαιο του Αμερικανού φόργουορντ που θα πλήρωνε τη νέα σεζόν, ενώ θα πάρει πάνω από 1 εκατομμύριο από την πώληση του Σίνγκλετον στη Χίμκι.

Η καριέρα του Τζάστιν Χάμιλτον “απογειώθηκε” τη σεζόν 2015-16, όταν κι έβγαλε… μάτια με τη Βαλένθια. Στη συνέχεια, υπέγραψε στους Νετς, με τους οποίους μέτρησε 64 συμμετοχές την περασμένη σεζόν, έχοντας μέσο όρο 7 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Δείτε τον εν δράσει:

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε