Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Περιμένουν τον… μεσσία Μήτρογλου οι οπαδοί της Φούλαμ!

Περιμένουν τον… μεσσία Μήτρογλου οι οπαδοί της Φούλαμ!

Η Φούλαμ βρίσκεται σε τραγική αγωνιστική κατάσταση, είναι ουραγός στην Πρέμιερ Λιγκ ενώ την Τρίτη αποκλείστηκε από το κύπελλο αφού ηττήθηκε στο Κρέιβεν Κότατζ από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Οι οπαδοί της ομάδας περιμένουν τον Κώστα Μήτρογλου ως… μεσσία.

Οι οπαδοί της Φούλαμ δεν κρύβουν την ανησυχία τους για την πορεία της ομάδας αφού βλέπουν το φάσμα του υποβιβασμού να πλησιάζει επικίνδυνα.

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο ματς πρωταθλήματος με την Σαουθάμπτον και στον αγώνα κυπέλλου με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Η Φούλαμ γνώρισε δύο ήττες και το κλίμα είναι βαρύ.

Οι συζητήσεις των οπαδών στα φόρουμ είναι γύρω από τον διεθνή επιθετικό τον οποίο περιμένουν ως… μεσσία μήπως και καταφέρει να σώσει την ομάδα.

Η αγωνία τους είναι ποιος θα τροφοδοτεί τον Μήτρογλου αφού τα χαφ της Φούλαμ είναι σε κακή κατάσταση. Για να σωθεί η ομάδα, ισχυρίζονται ότι θα πρέπει ο Έλληνας στράικερ να βάλει διψήφιο αριθμό γκολ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα του Ολντ Τράφορντ απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε