Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Πέθανε ο Ultimate Warrior!

Πέθανε ο Ultimate Warrior!

Ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές της επαγγελματικής πάλης, ο Ultimate Warrior, άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Στους περισσότερους έγινε γνωστός από τις επικές μάχες με τον Hulk Hogan. Ο Τζέιμς Γουόριορ έπεσε αναίσθητος το απόγευμα της Τρίτης έξω από ξενοδοχείο της Αριζόνα και την Τετάρτη το πρωί άφησε στο νοσοκομείο την τελευταία του πνοή.

Ο 55χρονος Αμερικανός είχε εγκαταλείψει το WWE το οποίο υπηρέτησε από το 1987 εώς το 1996. Πριν από λίγες ημέρες είχε βραβευτεί με την εισοδό του στο WWE Hall of Fame.

O Ultimate Warrior ξεκίνησε ως μποντιμπίλντερ και κατέκτησε αρκετούς τίτλους. Ασχολήθηκε από πολύ μικρός με τα “βαριά” αθλήματα και την περίοδο 1985-86 άρχισε να μπαίνει στη διαδικασία της επαγγελματικής πάλης.

Την επόμενη περίοδο αγωνίστηκε σε πρωτάθλημα του Τέξας και το 1987 έκανε το ντεμπούτο του στο WWE. Από το 1988 μέχρι το 1991 ήταν το μεγαλύτερο αστέρι μαζί με τον Hulk Hogan και οι μάχες τους ήταν επικές.

Ο Warrior ζήτησε πολλά χρήματα για να συνεχίσει να αγωνίζεται και αυτά δεν τα έδωσε η ομοσπονδία οπότε σταδιακά ξεκίνησε η διαδικασία αποχώρησής του από το άθλημα η οποία οριστικοποιήθηκε το 1996.

“https://www.newsit.gr/category/athlitika”>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε